Hypoxi chudnutie

materina
17. apr 2017

Dievčatá, máte niektorá skúsenosti s hypoxi cvičením?

lindt
17. apr 2017

Ja mam,co ta konkretne zaujima?

materina
autor
17. apr 2017

@lindt z váhy nepotrebujem veľmi chudnúť len trosku tuk na bruchu a stehnách. Či si schudla z obvodu alebo či sa ti tuk rozptýlil... a či to vôbec funguje...

lindt
18. apr 2017

@materina no z vahy islo dolu minimum, tam o tu vahu nejde, ale ano, upravilo sa mi telo, isli dole cm, meraju ta na zaciatku, v strede a po poslednom cviceni a udaje sa zapisuju do tvojej karty, aby si to mala vsetko zaznamenane. Najlepsie to je mixnut ci uz s masazami - MediJet, al. s inym cvicenim. Napr. vakuova masaz. Vtedy to ma naj ucinky. A samozrejme riadit sa pokymni ohladom jedalnicka - ziadne drasticke diety to nie su. Iba uprava, co jest pred a po cviceni. Za mna teda celkovo ano.🙂

adelka1980
27. júl 2018

@materina tiež som chodila. na 36 vstupov a schudla som bez mála 19 kíl. teraz chodim občasne na lymfodrenáž koli celulitide. váha sa drzí, jedalnicek mam stale zdravsi ale citim sa hrozne fajn. jasné, sem-tam zhreším ale nerobim si z toho tažku hlavu ajtak to vzdy “ schudnem “ naspat kedze taky jeden hresiaci den v tyzdni v pohode mám. A jem teda bezne vselico len priloham ako ryza a zemiaky moc nedavam sancu. Vlastne toto bola moja jedina cesta pri ktorej som schudla kedze neznasam kondicnych trenerov a makacku ze sa clovek plazi domov a 4 dni ma svalovicu. Takze urcite ano. maju aj skusobnu “hodinu” zadarmo tak bez vyskusat a porad sa priamo tam. Je to vedla Danubia Gate v Petržalke

brnka
12. máj 2020

@adelka1980 môžem sa opýtať, na aké dlhé obdobie je tých 36 vstupov (teda ako často sa chodí cvičiť) a koľko to stalo?