Ahojte... nema niekto skusenost s nohavicami na rychlejsie spalovanie tuku HOT SHAPERS ???
@741vena963
@lady511 podla mna len jedna velka hlupost a reklama ako vzdy 🙂
Heh, len dalsi reklamny tah a aj keby to bola pravda, telo strati len vodu, nie tuk, takze blbost na n-tu 🙂 ak chces chudnut, uprav stravu a hyb sa. 🙂
no ved hybem sa hybem, len ma zaujimalo ci sa neda pri tom schudnut rychlejsie..
baby to uz mate lepsie ked sa obalite potravinovou foliou a pojdete do posilky :DDD
ja som si ich kúpila, som veľmi spokojná, chodím pravidelne do posilnovne a minimálne 3x viac sa potím pod nohavicami ako zvyčajne
@ninasofi123 a aké číslo máš a kde si si ich objednala?
Baby, nebláznite!! Fakt varíte, že potením sa dá schudnúť? Keby toto bola pravda, tak by stačilo leto, sauna atď a boli by sme štíhle ako prútik! Všetci obyvatelia Južnej Európy, či krajín v teplom pásme, by boli štíhli! Baby, toto je klasický marketingový ťah - a nie jediný.. Ja naozaj len krútim hlavou, čomu všetkému ľudia dokážu uveriť. Bohužiaľ, chudnutie si vyžaduje drinu a disciplínu. Takže ak ty, @ninasofi123 , schudneš, určite to bude len tým poctivým makaním vo fitku a nie kvoli tomu, že sa potíš 3 x viac.. A len tak mimochodom- daj si pozor na doplnenie minerálov pri takom potení, hlavne pri intenzívnom cvičení. Nič iné totiž okrem vody a minerálov potením nestrácaš.
@741vena963 ahoj nemám skusenosť,,tiež ma to zaujímalo,,ale popravde si myslím že to nemože fungovať,,ako ako sa može telo tak potit ako to vidno v reklame?...hm neverím tomu,,ved tie ženy maju brucho spotené akoby sa potili 3h v posilke 😒