Dobrý den potrebujem pomôcť.. nejdem tu nikoho zaťažovať co konkrétne mam a o aký zdravotný problém ide ale neviete mi prosím poradiť nejakú dobru knihu o HLINENEJ STRAVE!! Moc Vám všetkým ďakujem a prajem pekný dnik
Ved to ide proti zdravemu rozumu. Na detoxikaciu mas vnutorne organy, tie funguju najlepsie pri rastlinnej strave. Skus zacat najskor tam a uvidis ci sa nebudes citit lepase.
Nejake rakoviny, nadory a ine exotickejsie choroby zver do ruk lekarom.
aaa toto nie. aj keby si mala neviem aky problem, tak neviem ci toto je spravna cesta co sa stravy tyka. z klasickych potravin teda hlavne zo zeleniny si vies vytvorit vyvazenejsie a tak isto dietne jedlo
Ako to funguje? Na nete čítam, že to len piješ vodu s tou hlinou, ale inak sa stravujeme relatívne normálne nie?
@dayinka neviem ako sa tu pridávajú fotky ale chcela som ukázať v akom som stave a som už u 7dmeho lekára.. v júli a v auguste dokonca hospitalizovana... toto mi poradila jedna pani z mestskej polície ktorá mi dávala dole papuče na aute keďže som bola zas u lekara a nemala som kde zaparkovať tak som jej vravela môj problém a ona mi toto poradila.. neviem ci sa toho hneď chitiť a môj problém nieje ze chcem schudnúť ale už neviem čo mám robiť každý rok (3ti) rok po sebe som vyhodené po celom tele... iba v lete ale alergia na slnko to nieje.. na prášok to nieje, na zvieratá, jedlo nič mi nezistili dokonca aj v nemocnici ma prepustili s tým ze nevedia co mi je a chodím stále k lekárom, fotili si ma a vylúčila som od pracieho prášku po kvetiny doma všetko.. zrušili sme dovolenku, škrečka sme dali preč, kvety, jedlo a stále sa vyhradzujem užívala som silné lieky a veľa masticiek predpisom 40mg... a neviem čomu sa mam vyhýbať keby mi ktokoľvek niečo poradil som otvorená možnostiam. Jedna kozna mi povedala ze to je z holenie tak som si kúpila epilator za 200e ale nič nepomohlo, ďalšia mi robila histaminovu intoleranciu.. môj stav sa zhorsoval a zhoršuje mam dve deti, cele leto som bola zavretá doma pod žalúziami co mi ďalšia doktorka povedala ze to je alergia na slnko ale nebola... vôbec nevieme co mi je a z coho sa vyhadzujem .. nikdy v živote som nepísala sem na modry konik ale už som zúfalá a tým nikoho neurazam kto si som ide po radu ale už, skúšam naozaj všetko
@dayinka to mi je ľúto, držím palce nech niečo zaberie. Veď vyskúšaj, zato predsa nič nedáš. Inak ja som po pôrode mala obrovský problém s kurimi okami na nohach. Tiež som chodila po doktoroch, vypalovat atď. Potom som dva dni chodiť nemohla čo to bolelo a nič nezabralo. Áni laser, kde som nechala hádam 300€. Tak som to vzdala a neskôr som chcela schudnúť a užívala tablety zeleného čaju. A normálne mi to na tie kurie oká, alebo bradavice, alebo čo to bolo zabralo a úplne mi zmizli. Skús možno aj niečo také. Lebo tu asi ozaj zostáva len skúšať čo zaberie
Tiez by som asi skusala vsetko mozne, ale hlavne veci, kde je aspon trochu sanca, ze zaberu, co o tej hline dost pochybujem. Ale napriklad pobyt pri mori by snad stal za pokus, teraz su uz asi aj nizsie ceny.
Autoimunitny protokol si nezvazovala. Je to eliminačna dieta, kde sa vynechaju vsetky drazdive a zapalove potraviny, potom sa drzi tato strava 1 az 3 mesiace, v ktorych by malo prist k zlepseniu stavu. Po tejto dobe sa potom zacinaju znovu zavadzat do stravy vyradene potraviny a to po jednom, pricom sa sleduje reakcia na danu potravinu po dobu cca tyzdan. Pripadne by si este mohla zvazit sluzbu diagnose me, pozri ich stranku.
@zuzana9393 dakujem
@dayinka a lupus vylúčili? Predpokladám že reumatolog testoval, keď si mala prednison - a ten zabral?
@dayinka úplne to vyzerá ako systémový lupus - vygoogli si to, je to autoimunitné ochorenie, spúšťačom može byť prvé slnko... dá sa zistiť z krvných protilátok aj biopsiou z postihnutého tkaniva - odporúčam smer reumatologia, ideálne NÚRCH Piešťany, ak to nie je ono, aspoň to s istotou vylúčia. Držím palce
@samuelson35 prednison 40mg mi po 2 mesiacoch nezabral až potom
@dayinka týmto pacientom v 99% vadí slnko. Ale ak ti to potvrdia a dostanú liečbou pod kontrolu, tvoja tolerancia na slnko sa môže zvýšiť. Aspoň do takej miery, ze by sa ti už tie kožné vyrážky nerobili, aj keď slniť sa asi nebudeš môcť
@samuelson35 a co mam teda robiť??
na stranke (jedinej), ktora sa tejto podivuhodnej veci venuje, som nasla: "Táto diéta má úžasné výsledky, takže za pouhých 20 dní môžete schudnúť až 10 kilogramov" ... nestaci ti to na vytvorenie vlastneho nazoru? 🙂