Hladovanie a následné prejedanie sa

16. jún 2024

Ahojte, potrebovala by som poradiť. Už roky si prechádzam PPP, konkrétne mentálnou anorexiou. Momentálne som stabilizovaná, ale trápi ma to, že sa nedokážem normálne najesť 3-4 krát denne, ale fungujem tak, že cez týždeň celý deň hladujem (vynechávam raňajky a obed), pretože nedokážem jesť pred ľuďmi. Potom prídem domov a zjem keksík, ovocie, kúsok pečiva... Kvôli výčitkám si dám na večeru len jogurt. Cez víkend to je podobné. Na raňajky 100g detskej výživy, obed zelenina a pomedzi to stále niečo malé jem. Potom kvôli tomu priberám. Chcela by som schudnúť nejakých 7 kg, ale nejde to. Pohybu mám celkom dosť, teóriu, ako sa správne stravovať ovládam, ale nedokážem to reálne robiť. Nemáte prosím nejaké tipy, čo vám pomohlo, ak ste zažili niečo podobné. Vopred ďakujem.

ovaaa
16. jún 2024

Koľko vážiš? Prečo máš problém jesť medzi ľuďmi? Nie je možnosť si dať raňajky doma a obed, ktorý si môžeš doniesť z domu niekde v súkromí? Máš nepravidelnú stravu, hladuješ a potom si niečo dáš a máš výčitky. Treba odbornú pomoc.

autor
16. jún 2024

@ovaaa 52 kg (164 cm)

janai1
16. jún 2024

7kg schudnúť z takej váhy je hlúposť

zena666
16. jún 2024

Niesi stabilizovaná !

veronika2021
16. jún 2024

Schudnut 7 kg z 52 kg pri rovnakej vyske ako mam aj ja nie je zdrave.Ked som mala pri zapale zaludka 47,5 vyzerala som ako z koncentraku.Same rebro a tvar akoby ma tyrali.Ty mozes chudnut max 2 kg aby si bola ze ozaj tenka a to spravis tak ze namiesto keksiku a detskej vyzivy si daj dve tri varene vajicka osolene ,k tomu nejaku sunku alebo ak chces sladke daj si klasicky grecky jogurt,ktory ma 20g bielkovin s nejakym bobulovym ovocim napriklad.Ak uz nic nechces jest tak aspon bielkoviny prijimaj aby ti telo nechradlo. Kazdopadne zacni mat rada svoje telo,lebo toto zavana poruchou.

januska12323
16. jún 2024

Ako môžeš povedať, že si stabilizovaná keď vôbec neješ?

svokrinjazykmonika
16. jún 2024

Dievča ty máš riadny problém. Stabilizovaná určite nie si. A ja mať tvoju váhu tak skačem od radosti. Musíš mať postavičku jak lusk ale ty to nevidíš.

autor
16. jún 2024

@januska12323 myslela som tým, že som na normálnej váhe. Ale neviem zmieriť s tým, že som za 2 roky pribrala vyše 20 kg.

veronikaszabova
16. jún 2024

Mas 52kg pri 164 cm... To ti je luto, ze nevazis uz 32kg???? 🤦🤦🤦🤦

koniarova
16. jún 2024

Chodíš na terapie? Máš problém znovu. Nie do stabilizovaná. Poraď sa prosím.

autor
16. jún 2024

@veronikaszabova to zas nie, veľmi by som chcela fungovať normálne, jesť pravidelne a zdravo, ale nejde to.

autor
16. jún 2024

@koniarova nechodím, ani som nikdy nechodila. Už som mala odbobie, kedy som na tom bola lepšie, aj čo sa týka stravy, ale každým vynechaným jedlom sa to zhoršovalo a teraz neviem ako naspäť. Neviem sa k tomu odhodlať, aby som vyhľadala pomoc, ale inak to asi nepôjde.

koniarova
16. jún 2024

Musíš sa odhodlať. Hneď zajtra sa niekomu objednaj. Toto sama dlhodobo nedáš.

luccija
16. jún 2024

Veď raňajky nemusíš jesť pred ľuďmi, ale doma.Vyhovaras sa, aby si nemusela jesť a veľmi si škodis.Zacni sa liečiť musí to byť veľmi ťažké žiť s takým balvanom na duši.a hlavne psychoterapiu s takou váhou musíš vyzerať výborne dopraj telu normálnu stravu

nelka93
17. jún 2024

Fuha, ty vôbec nie si stabilizovaná ani psychicky a ani fyzicky. Zajdi k lekárovi, lebo smútiť za váhou spred dvoch rokov, kedy si určite vyzerala ako z koncentraku, nie je zdrave. Mimochodom, chudne sa práve tou pravidelnostou, nie vyzieranim hluposti

snowflakenel
17. jún 2024

Co si ,,ťuki,, ja mam 170, pred tehu som mala tych 52-53kg a bola.som moc chuda. Hlavne nohy....a.o tvari sa neda ani hovorit, vyzerala som ovela.starsie.
Tak,sup sup k odbornikovi.

Alebo je to zas vymyslena.tema, akych je tu kopec, aby sa.zeny.dohadali, co je vela a.co je malo a stale dokola?