Ahojte mamičky hľadám si parťačku do fitka zo Žiliny je fajn jedna druhú motivovať 😀
@nika898 ahojky posli mi kontakt na fb si ta uložím budem rada
jáj škoda že nie NR, teiž hľadám parťáčku na nejaký šport, sama sa nejako neviem nakopnúť, tak nech sa ti to podarí
@kvetinka75 ďakujem 😉
@zuzulienka7784 joj ďaleko si😶dúfam že nájdeš partacku a ak by aj nie určite to dáš aj sama 😉
@jananina ďakujeeeem verím že sa mi ozve nejaká zo Žiliny cvičila som aj sama ale niet nat to keď sa baby motivujú 🙂
Ahoj, je to ešte aktuálne? Ak áno, pisni mi IP 😉.
Ahojte, ja si tiež hľadám parťáčku...začala som chodiť na workout, ale sú tam strašne namakané baby a na mňa to pôsobí príliš depresívne 🙂 Hľadám také poleno ako som ja....Ak má nejaká žena chuť dostať sa do formy a pritom byť sama sebou a so smiechom prosím ozvite sa mi! ďakujeeem
@terry1701 ahojky ja som medzitým otehotnela mám 3 mesačnú ale určite by som chcela chodiť znova 😊🙈
A kam si chodila? ja zatiaľ iba obkukávam v ZA...z ktorej časti žiliny si?? Popri malej by sa ti nedalo nejako večer? Ja som pracujúca a môžem iba po 17:00
@zuzulienka7784 ešte aktuálne že hľadáš partacku?
@zuzulienka7784 Ahoj,ja som síce z Martina, ale kamoška na športové aktivity,turistiku,cyklovýlet, ale aj pokec pri kávičke by sa hodila..
Ahoj ja by som velmi rada chodila ale mozno az tak za rok kedze som v 25tt 🙂