zacinam od zajtra schudla som uz 8kil no za posledny mesiac to mam nazad idem zasa od zajtra prida sa dakto? 😉 😉
Aj ja by som sa rada pridala, stacilo by 5 kil 🙂
Aj ja sa rada pridám 😉
žienky pridajte sa do fora:CHCEM SCHUDNUT 8KG KTO SA PRIDA?
ja tiež chudnem 🙂 mám už 9kg dole... určite si nepribrala za mesiac 8kg :( neverím, že aj to sa dá 🙂
@risolino daj linky nič som nenašla🙂
toto je super... cvičím každý deň 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ@novakova2000 keď už cvičíte, tak odporúčam toto... 30dňovka... 1level 10dní, 2level 10dní, 3level 10dní 🙂
je to poriadny zaberák na svalstvo na nohách... prvé 3-5dní parádne som cítila stehná a ruky 🙂 ja som sa do toho pustila druhýkrát... dnes druhý deň ma čaká 🙂
@sisanka to aj ja ... nie si sama 🙂 pred tehotenstvom asi 2-3roky som to dala tak, že ešte na strednej som mala viacej 🙂 ani som neverila, že môžem tak schudnúť a moja mamka tiež si to nemyslela 🙂 plánujeme ďalšie, tak som si povedala, že dovtedy musím schudnúť, aby sa to nenabaľovalo... len už neviem, či dám aj tie 3-4kg... stačilo by aj 2-3kg 🙂
@risolino to som si hovorila aj ja pred druhym tehu..ze kym neschudnem tak druhe babo nebude...len ja som stale nechudla a druhe sme uz chceli tak som sa vykaslala na to, v tehu som nepribrala a stale som aj po porode mala taku vahu istu....a teraz nejako sa snazim chudnut, ale nie drasticky lebo som drzala aj diety ale povedala som si ze sa nechcem obmedzovat v jedeni...
@sisanka tak mne sa podarilo schudnúť... len neviem či už stihnem 3-4kg 🙂 ale prvé mesiace, je mi zle... tak pôjde váha dole (aj s tým sa utešujem) ... pri druhom si nepribrala veľa? počula som, že pri druhom sa už tak nepriberá ako pri prvom... tak dúfam, že to bude aj u mňa tak 🙂
ja som schudla tak ze som si veci vazila pozeravala som jeste to co jite a podla toho som sa riadila teraz zasa znova na ranajky biely jogurt plus musli neprazene,potom ananas na obed zeleninka plus maso len na bylinkach ziadna sol ne olovrant dake ovocicko a na veceru zasa salatik a masko ja tiez zacinam brusaky aj zumbu som uz v sobotu sa chystam na choč no som zvedava ja cchem dat 20 dole 😒
ja cvicim podla tejkto baby ma tam vekla videi kazdy den si pustim aspon 4 co je asi 20minut
https://www.youtube.com/watch?v=SbXWpW1pMWE🙂
inak mate nejake fajn tipi na ovbed veceru? 😉
@dnika2 ja by som tiez chcela dat dole 20kg 😖 pozeravam aj ja sem tam jste to co jite...aj som rozmyslala nad takym jedalnickom ze si vazit veci atd ale dako som sa k tomu este neodhodlala,sa mi nechce a ked nieco nemozem jest tak sa tie moje chute nabaluju a potom bum - pojem co vidim 😀 😀
@risolino pri druhom tehu som schudla 4kg,som bola stastna prestastna a pribrala cca 10kg a nechala ich v porodnici 😉
@dnika2
Ahoj, som tu nova. Zaujala ma tvoja sprava. Odkial si....ako si predstavujes spolocne chudnutie.
Ala