Prosim vás ciete o niekom kto robí jedálničky na mieru aj cez instagram alebo len tak cez net . Je toho veľa ďakujem za ochotu
@jajajajka skus vynechať pečivo ci akékoľvek potraviny s kysnutého cesta plus prečítať si niečo o delenej strave začni sa tým riadiť a kilá pôjdu dole akosi samé aj bez jedálnička na mieru....
@jajajajka ale ak chceš za každých okolností jedálniček na mieru kľudne napíš rada ti ho urobím ajv prípade rôznych potravinových alergii nemám s tým najmenší problém 😊
@kulumulu123 to vobec nie je spravne. Kysnute cesto sice nie je zdrave s tym suhlasim. Ale radit z fleku cudziemu cloveku aby vyradil pecivo, presiel na delenu stravu? Preco? Kazdemu vyhovuje ine, co vyhovovalo tebe, nemusi jej.
www.bodyclinic.sk
Znama,robi to dobre, na fb ju najdes ako Chudneme zdravo a navzdy s fitness by Jarka.
@erika182 to je pravda len v mojom okolí poznám veľmi veľa ľudí ktorí nahradili obyčajne kysnuté cesto niečím iným ci už z dôvodu chudnutia alebo zo zdravotných dôvodov každý jeden išiel s váhou dole... Len je rozdiel vyhovovať a nechcite sa vzdať čerstvo upečené ho chleba ktorý je síce mňam ale na nejaký úkor.... Ak niečo chcem tak hold musím pre to niečo urobiť. Ak máš ako taký prehľad o delenej strave nezáleží na tom koľko ješ kľudne aj plný hrniec ale treba tiež dodržať princíp nemiesania určitých potravín dokopy je to overené a funguje to na 10000000% ale iba v prípade striktne ho dodržania princípu... Ale ak ma autorka chuť platiť niekomu za to ze jej napíše presne co ma jest raňajky obed večera a vychádza z rovnakých princípov ako som opísala vyššie ôk nemám s tým problém... Pekný deň prajem 💕💕💕
@kulumulu123 suhlasim iba s tym kysnutym pecivom. Kysnutie je proces vzniku peciva, ktory nie je telu prospesny, ale samotne suroviny s tym nic nemaju. Samozrejme celozrnna/spald muka su daleko zdravsie ako biela muka ale to uz je opat o surovinach.
Vzdy je to o dodrziavani urcitych principov a istej miere obmedzovania. Ziadne chudnutie nefunguje tak ze budem sedet pri telke a doslova vyzierat hrnce a schudnem. Ale opakujem kazdemu vyhovuje ine a kazdy to sam musi aj zistit. Ja len viem pomoct ludom najst tu cestu. Nikomu nediktujem co ma jest. Sama by som nedokazala presne dodrziavat co mi niekto nadiktuje. Vsetko sa da najst aj na internete ci v knizkach, ale kedze je moc ludi ktory su presvedceny ze len ta ich cesta a sposob su spravne, zbytocne metu tych ktpry tomu nerpzumeju
@erika182 ahoj, mohla by som ti napísať a dozvedieť sa viac o tvojich jedalnickoch? 🙂
@kulumulu123 ahoj, mohla by som ti napísať a dozvedieť sa viac o tvojich jedalnickoch? 🙂
@alexandramb jasne napis co potrebujes do ip
@kulumulu123 máš správu 🙂
@alexandramb ahoj, prepac, dlhsie som tu nebola, ak je to pre teba aktualne kludne samozrejme pis
@jajajajka kamaratka si dala robit jedalnicek tu: https://66pribehov.sk/prvy-krok/ u Michala Palenika (odbornik na vyzivu z Extremnych premien). Osobne stretnutie nemali, len konzultacie cez telefon. Zatial je spokojna a hovori, ze vidi, aj vysledky