Ahojte. Neviem si spomenúť na nick mamičky, ktorá fotila pre inšpiráciu svoje jedla, na základe ktorých schudla, resp. si udržiava fit postavu (raňajky, obedy aj večere).
Chcela by som pár kíl zhodiť a zaradiť do stravovania chutné, zdravé jedlá, ktoré mi v tom pomôžu. Neviete o nejakej, čo tu má na ploche svoj album?
Teraz po sviatkoch sa toto možno zíde aj ostatným ženám 😉
Ďakujem 👍
Táto?
patricijkaa
Dievčatá ďakujem. 💝 mabenn@ áno, veľmi pekne ďakujem za inšpiráciu. Potrebujem sa nakopnúť. Ak sa môžem opýtať, prečo ten proteín? Aj si udržujes schudnutu váhu? Aj cvicis? Som z toho jeleň 🤦🤦🤦 ja ani nemám pocit, že sa nejak blbo stravujem. Áno, sladkostiam občas neodolám... Ale neviem, či je to vekom, ale nalepili sa na mňa kilá a fakticky ani neviem prečo?? Som nízka, mám 155cm a momentálne váhu 65 a to je moje maximum a necítim sa dobre. Potrebujem zhodiť a udržať si váhu pod 60kg.....o 50kg uz nesnivam
neviem ci som nejaky dobry vzor :D ale moj album tohtorocnej snahy https://www.modrykonik.sk/blog/mabenn/album/zhadzujem-kila-dst3eo/ - bielkoviny bielkoviny bielkoviny...