Hľadám kamošku na cvičenie zo Senca od januára. Na veku nezáleží. Túžim len po kamoške a vzájomnom podporovaní pri cvičení či už vo fitku, alebo zumbe, či aerobiku ... Začínam od januára (Senec).
Ahoj, je odpoved este aktualna. Mne sa to az teraz zobrazilo na stranke. Ak mas zaujem o cvicenie daj vediet, dohodneme sa. papa
..silvia,mam vazny zaujem o cvicenie v senci.nie som sencanka a nepoznam tu moznosti.len 3 veci-som v strednom veku 🙂 ,mam bmi-49 a s toho prameniace zdravotne problemy .ak chces naozaj schudnuta zoberies ma do partie budem ti vdacna.chcela by to skusit.budem ti vdacna ak sa ozves dik pa
@mariamecky dakujem za mail. Chodim cvicit v Senci na body forming a potom sa chystam aj do fitka, hlavne kardio a potom vyrysovat. Ak nie si sencanka odkial si? Nebol by problem chodit cvicit v Senci, cca vo vecernych hodinach? Mozeme diskutovat aj mailom, v prvom rade treba zmenit stravu a nejake zasady, ale bez pohybu to bohuzial nepojde. Mne sa podarilo po porode schudnut od novembra 11 kg, ale este stale mam nejakych 5-7 kg nadvahu, takze ak sa pridas budem len a len rada. Tiez som mala zdravotne problemy a konecne sa to dava do poriadku. Len treba vydrzat a bohuzial som na to sama, nemam ziadnu partacku s ktorou by sme sa podporovali a dosiahli vahu a zdravie o akom snivame 🙂 pa
@silviamoravcova ahoj,ja by som mala zaujem,ked chces tak sa mi ozvy.zatial pa 🙂