Hľadám kámošku na cvičenie a chudnutie zo Senca

silviamoravcova
16. dec 2012

Hľadám kamošku na cvičenie zo Senca od januára. Na veku nezáleží. Túžim len po kamoške a vzájomnom podporovaní pri cvičení či už vo fitku, alebo zumbe, či aerobiku ... Začínam od januára (Senec).

kle1984
30. dec 2012

@silviamoravcova ahoj,ja by som mala zaujem,ked chces tak sa mi ozvy.zatial pa 🙂

silviamoravcova
autor
15. mar 2013

Ahoj, je odpoved este aktualna. Mne sa to az teraz zobrazilo na stranke. Ak mas zaujem o cvicenie daj vediet, dohodneme sa. papa

mariamecky
17. mar 2013

..silvia,mam vazny zaujem o cvicenie v senci.nie som sencanka a nepoznam tu moznosti.len 3 veci-som v strednom veku 🙂 ,mam bmi-49 a s toho prameniace zdravotne problemy .ak chces naozaj schudnuta zoberies ma do partie budem ti vdacna.chcela by to skusit.budem ti vdacna ak sa ozves dik pa

silviamoravcova
autor
17. mar 2013

@mariamecky dakujem za mail. Chodim cvicit v Senci na body forming a potom sa chystam aj do fitka, hlavne kardio a potom vyrysovat. Ak nie si sencanka odkial si? Nebol by problem chodit cvicit v Senci, cca vo vecernych hodinach? Mozeme diskutovat aj mailom, v prvom rade treba zmenit stravu a nejake zasady, ale bez pohybu to bohuzial nepojde. Mne sa podarilo po porode schudnut od novembra 11 kg, ale este stale mam nejakych 5-7 kg nadvahu, takze ak sa pridas budem len a len rada. Tiez som mala zdravotne problemy a konecne sa to dava do poriadku. Len treba vydrzat a bohuzial som na to sama, nemam ziadnu partacku s ktorou by sme sa podporovali a dosiahli vahu a zdravie o akom snivame 🙂 pa