Hľadám kamarátku na očistnú hladovku

9. apr 2021

Hľadám kamošku na podporovanie Pri očistnej hladovke s ktorou sa budeme podporovať 🙂 ak vieš o čo ide a máš záujem napíš, pošlem správu 🙂

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
9. apr 2021

@trema písala som 🙂

daddyasmr
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
10. apr 2021

@daddyasmr nie myslíš sa... Nejdem nikoho navádzať na poruchu príjmu potravy je to Hladovka na očistenie organizmu po ktorej sa pomaly vracias k jedlu v kľude si o Tom prečítaj 😉

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkakravcova
10. apr 2021

13.4 začína ramadanový pôst. 😀 Neviem o čom je očistená hladovka ale postiť sa plánujem. Keď chceš, kľudne napíš.

autor
10. apr 2021

@taskataska mám vážne problémy s cukrom a odkedy detoxikujem týmto spôsobom je to naozaj lepšie ... Nejde o nič hrozne 7 dní tri krát do roka nič choré 🙂 ale ďakujem

autor
10. apr 2021

@lenkakravcova to nepoznám čo to je 😂 ? Ja plánujem vôbec nejesť 7-10 dní

Naozaj nic choré

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkakravcova
11. apr 2021

Ramadán (islamský pôst) trvá 30dní. Počas dňa (keď vidno slnečné lúče) sa neje, nepije - teda od východu slnka po jeho západ 🙂
Ja mám migrénu, tak budem piť vodu počas dňa, ale od jedla sa postiť chcem. Ráno pred svitaním a potom večer sa najem zeleniny, ovocia, polievky, aby ma i počas dňa tak nezmädilo 🙂
Možno skús niečo také, myslím, že je to vhodnejšie ako úplne 10dní nič nejesť. Radamánový pôst má tiež detoxikačný účinok.

autor
11. apr 2021

@lenkakravcova to znie dobre napíšem ti ak môžem 🙂

lenkakravcova
11. apr 2021

Jasne. Napíš mi do správy. 🙂