Herbalife - vyvážená strava

mamulik10
25. jan 2023

Ahojte mamičky mate skusenost? Podarilo sa Vam schudnúť s herbalife vyváženou stravou? A s čajom? Ďakujem

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
t1nusa
25. jan 2023

@mamulik10 maj ty rozum žena 🙈🙈🙈 schudneš jedine s pestrou a vyváženou stranou a pohybom, žiadne koktejliky ti nezaručia dlhotrvajúci efekt chudnutia 🙏

mamulik10
autor
25. jan 2023

@t1nusa mna nezaujima tvoj nazor ak nemáš co povedať k tomu mlc

zuzanaokasova
25. jan 2023

@mamulik10 schudneš, ale potom aj späť priberieš. Jedine byt na koktejloch do konca života. A hlavne schudne tvoja peňaženka. Skús pre začiatok kalorické tabuľky a aspoň 3x do týždňa chôdzu... a samozrejme upraviť stravu...

mici88
25. jan 2023

@mamulik10 veď vám k tomu povedala a má pravdu. Je to celé len o reklame a oblbovaní ľudí. Ľudia tomu veria tak chudnú volá sa to placebo, alebo je to aj psychikou v tomto prípade. Naozaj sa najlepšie chudne vyváženou stravou a pohybom a hlavne sa budete cítiť omnoho lepšie. Ja osobne už necvičím niekoľko mesiacov, ale keď som cvičila a neprejedala sa tak som sa nikdy lepšie necítila. Aj po psychickej stránke aj po fyzickej. A mala som aj omnoho viac energie. 🙂 samozrejme herbalife má napríklad veľmi chutné sladké tyčinky a aj shake je veľmi chutný, možno by som to dala len ako dezert ale len týmito produktami neschudnete.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mamulik10
autor
25. jan 2023

@mici88 nasla som tu na mk diskusiu založenú nedohľadalasom si to zial... a tie mamičky tu klamu? Potom asi... ked píšu ze schudli? Ci chceš sa k tomu vyjadriť?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
essenceee
25. jan 2023

ja herbalife neverim. Jedz normalne, ale s rozumom a chod pravidelne behat. Bude to mat lepši učinok ako nejaky drinky, tabletky

mici88
25. jan 2023

@mamulik10 nehnevajte sa na mňa ale vy ste sa sem prišli vyventilovať a útočiť na ľudí? Veď ste si pýtali názor. Musíte rátať aj s tým že budete mať aj odpovede s ktorými vy nesúhlasíte, alebo ktoré vy nechcete práve počuť, ale nemusíte hneď útočiť. Pomôcť mohli len či im to vydrží a je pravda že skôr vám peňaženka schudne.

t1nusa
25. jan 2023

@mamulik10 ťažko ti človek bude radiť správne vedi keď aj tak si spravíš po svojom, len potom neplač keď tie kilá naberieš späť 😂 a mám k tomu čo povedať - dala som ti dobrú radu, ktorú ti sa každý zdravo rozmýšľajúci človek, ale komu niet rady tomu niet pomoci 🙈

mamulik10
autor
25. jan 2023

@mici88 ja sa pýtam len na nazor 😊☝ To je cele tak klud. Ja neviem ved sa da slusne napisat nie nekupuj to strata času. Ci? Zeny strácate tu ludskost? Voci ostatnym zenam? Ved boze nic sa nedeje uz sa tu neventilujte zaujimal ma nazor To je cele? Ok?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamulik10
autor
25. jan 2023

@sheila121 a ty si precitaj názov diskusie pred tym ako tu začneš polemizovať. Mas skusenost? Ak nie chod sa naučiť citat. 🙇🏻‍♀️🙄🙏

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamulik10
autor
25. jan 2023

Toto len pre tie ktoré nemáte skúsenosti 😊 keby ste chceli aj Vy schudnúť ☝😁 pekný večer a ďakujem za cenné rady ktoré mi vlastne 💩 dali 😁

mikadooo
25. jan 2023

@mamulik10 nie. Nepodarilo. Zato peňaženka schudla.

kvetinka75
25. jan 2023

Kolegyna schudla ale z HB mala.iba kokteil na ranajky abtermocaj. Upravila stravu a cvicila. Schudla by aj bez HB. Ked si prestala davat pozor na stravu kg boli spat. Tak zacala znova a bez HB. A schudla 10 kg.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
annamudra123
26. jan 2023

@mamulik10 Ahoj, moja mama s tým pekne schudla asi 13 kíl za pol roka no potom si chcela dať pauzu od koktejlov,nakolko mala zle pečenove testy a za6 týždnov nabrala asi 8 kíl naspať no brutálny JOJO Efekt. Skús možno dať koktejl len na večeru ale počas dna určite zdravá a vyvážená strava, vylúč pečivo a sladké nápoje občas si zacvič maj pohyb a uvidíš ako pekne pojdú kilečká pomaly dolu 🙂 držím palce

mici88
26. jan 2023

@mamulik10 ja s tým skúsenosť mám. Kamarátka takto tiež schudla ked cvičila, jedla zdravo a pila shake a podobne. A pribrala späť a ešte viac. Len vy chcete vidieť len to aby vás niekto podporil aby ste to kúpili za každú cenu a keď vám tu ľudia slušne a normálne radia tak ste nespokojná a nervózna.

mici88
26. jan 2023

Hlavne myslite na to že herbalife nebudete môcť užívať celý život čiže treba pozerať aj iné alternativy.

mamulik10
autor
26. jan 2023

@mici88 prosím Ta napisat niekomu mas rozum je trosku z cesty! Nikdy som sa nezaoberala niecim na chudnutie. Bolo mi to spomenuté tak ma zaujimal nazor. Myslím ze sa da slusne komunikovať poradiť napisat nazor. A hlavne som čakala nazor od žien ktoré maju reálne s tým skusenost nie zeny ktoré maju nejaký nazor a nikdy to reálne neskúsil. Ja s tým skusenost nemám takze som hľadala tu. A nepíšte mi ze zeny tu komunikujú slusne lebo niektoré zeny co si dovolia je cista drzost! A všímam si to tu dosť casto. Aj v iných diskusiách

kotvickaa
26. jan 2023
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

@mamulik10 niektorym mojim klientom sa podarilo, inym nic hlavne kvoli tomu ze im zacali zbytocne rozne zdravotne alebo travice problemy. Kazdopadne aj ti ktorym sa podarilo, pribrali kila naspat a este si aj rozhadzali metabolizmus. Ak ti to za to stoji a byt o niekolko stoviek lahsia, zakazovat si rozne potraviny a nahradzat ich kokteilami, na ktore nase telo nie je prisposobene, tak s chutou do toho. No moje baby jedia jedla, ktore im chutia z beznych potravin a ziadne kokteily nepotrebuju 😉 Pri chudnuti na skratky vzdy doplatis :-/

stanulienkat
26. jan 2023

Pri chudnuti je potrebne pouzivat mozog. Vo vasom pripade je asi vhodnejsie kupit Herba life.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamulik10
autor
26. jan 2023

@stanulienkat prosím ta chod si radšej naštudovať ako sa starať o orchideu lebo tam si mozog nepobrala. Ked sa naučíš ako sa starať potom mi daj radu co si môžem a nemám kúpiť 😁😊

nadazdi
26. jan 2023

Odpoved na tvoju otázku ,,áno schudnúť sa určite podarí” 🙂 keď nechceš vidieť čo bude potom, tak to tu necitaj a nebude zbytočne protivna

stanulienkat
26. jan 2023

@mamulik10 vela si sa dozvedela, ked si lustrovala???😁😁
Uz viem, preco veris blbostiam, ked si v skupine dochovia.😂🤣😁😁
Predpokladam, ze si siritel vsetkych hoaxov.