Ahojte mamičky mate skusenost? Podarilo sa Vam schudnúť s herbalife vyváženou stravou? A s čajom? Ďakujem
@mamulik10 schudneš, ale potom aj späť priberieš. Jedine byt na koktejloch do konca života. A hlavne schudne tvoja peňaženka. Skús pre začiatok kalorické tabuľky a aspoň 3x do týždňa chôdzu... a samozrejme upraviť stravu...
@mamulik10 veď vám k tomu povedala a má pravdu. Je to celé len o reklame a oblbovaní ľudí. Ľudia tomu veria tak chudnú volá sa to placebo, alebo je to aj psychikou v tomto prípade. Naozaj sa najlepšie chudne vyváženou stravou a pohybom a hlavne sa budete cítiť omnoho lepšie. Ja osobne už necvičím niekoľko mesiacov, ale keď som cvičila a neprejedala sa tak som sa nikdy lepšie necítila. Aj po psychickej stránke aj po fyzickej. A mala som aj omnoho viac energie. 🙂 samozrejme herbalife má napríklad veľmi chutné sladké tyčinky a aj shake je veľmi chutný, možno by som to dala len ako dezert ale len týmito produktami neschudnete.
ja herbalife neverim. Jedz normalne, ale s rozumom a chod pravidelne behat. Bude to mat lepši učinok ako nejaky drinky, tabletky
@mamulik10 nehnevajte sa na mňa ale vy ste sa sem prišli vyventilovať a útočiť na ľudí? Veď ste si pýtali názor. Musíte rátať aj s tým že budete mať aj odpovede s ktorými vy nesúhlasíte, alebo ktoré vy nechcete práve počuť, ale nemusíte hneď útočiť. Pomôcť mohli len či im to vydrží a je pravda že skôr vám peňaženka schudne.
Kolegyna schudla ale z HB mala.iba kokteil na ranajky abtermocaj. Upravila stravu a cvicila. Schudla by aj bez HB. Ked si prestala davat pozor na stravu kg boli spat. Tak zacala znova a bez HB. A schudla 10 kg.
@mamulik10 Ahoj, moja mama s tým pekne schudla asi 13 kíl za pol roka no potom si chcela dať pauzu od koktejlov,nakolko mala zle pečenove testy a za6 týždnov nabrala asi 8 kíl naspať no brutálny JOJO Efekt. Skús možno dať koktejl len na večeru ale počas dna určite zdravá a vyvážená strava, vylúč pečivo a sladké nápoje občas si zacvič maj pohyb a uvidíš ako pekne pojdú kilečká pomaly dolu 🙂 držím palce
@mamulik10 ja s tým skúsenosť mám. Kamarátka takto tiež schudla ked cvičila, jedla zdravo a pila shake a podobne. A pribrala späť a ešte viac. Len vy chcete vidieť len to aby vás niekto podporil aby ste to kúpili za každú cenu a keď vám tu ľudia slušne a normálne radia tak ste nespokojná a nervózna.
Hlavne myslite na to že herbalife nebudete môcť užívať celý život čiže treba pozerať aj iné alternativy.
@mici88 prosím Ta napisat niekomu mas rozum je trosku z cesty! Nikdy som sa nezaoberala niecim na chudnutie. Bolo mi to spomenuté tak ma zaujimal nazor. Myslím ze sa da slusne komunikovať poradiť napisat nazor. A hlavne som čakala nazor od žien ktoré maju reálne s tým skusenost nie zeny ktoré maju nejaký nazor a nikdy to reálne neskúsil. Ja s tým skusenost nemám takze som hľadala tu. A nepíšte mi ze zeny tu komunikujú slusne lebo niektoré zeny co si dovolia je cista drzost! A všímam si to tu dosť casto. Aj v iných diskusiách
@mamulik10 niektorym mojim klientom sa podarilo, inym nic hlavne kvoli tomu ze im zacali zbytocne rozne zdravotne alebo travice problemy. Kazdopadne aj ti ktorym sa podarilo, pribrali kila naspat a este si aj rozhadzali metabolizmus. Ak ti to za to stoji a byt o niekolko stoviek lahsia, zakazovat si rozne potraviny a nahradzat ich kokteilami, na ktore nase telo nie je prisposobene, tak s chutou do toho. No moje baby jedia jedla, ktore im chutia z beznych potravin a ziadne kokteily nepotrebuju 😉 Pri chudnuti na skratky vzdy doplatis :-/
Pri chudnuti je potrebne pouzivat mozog. Vo vasom pripade je asi vhodnejsie kupit Herba life.
@stanulienkat prosím ta chod si radšej naštudovať ako sa starať o orchideu lebo tam si mozog nepobrala. Ked sa naučíš ako sa starať potom mi daj radu co si môžem a nemám kúpiť 😁😊
Odpoved na tvoju otázku ,,áno schudnúť sa určite podarí” 🙂 keď nechceš vidieť čo bude potom, tak to tu necitaj a nebude zbytočne protivna
@mamulik10 vela si sa dozvedela, ked si lustrovala???😁😁
Uz viem, preco veris blbostiam, ked si v skupine dochovia.😂🤣😁😁
Predpokladam, ze si siritel vsetkych hoaxov.