Ahojte, čítala som už od viacerých zlé skúsenosti hlavne na thermo čaj. Dnes som si ho dala prvý krát a asi aj posledný. Strašne sa mi začala krútiť hlava už počas pitia čaju. Mali ste niekto takýto problém? Ten koktejl vanilkový v pohode ale čaj no hrôza. Od tejto skúsenosti asi s tým prestávam. Ďakujem za nejaké recenzie na tento čaj, alebo celkovo na Herbalife či už pozitívne alebo negatívne. Neviem čo mám čakať od takýchto práškov atď, či sa to nejak neodzrkadlí po čase na nejakom z orgánov alebo či už na tej váhe.
Žiadny kokteil ti nenahradí pestrú, zdravú a vyváženú stravu… a žiadny čaj za teba chudnúť nebude…
Ja som na tom kedysi dávno ako puberťáčka schudla 5 kg a keď som to vysadila, pribrala 7 kg späť 😂
Dnes už viem, že pre zdravé telo potrebujem niečo iné ako zázračné kokteily a “termočaje” a prajem aj tebe, aby si na to prišla čím skôr…
A dosrzala si davkovanie? Nne sa zda, ze je to svbojim sposobom povzbudzujuci caj.
Zaroven, ak si citas negativa, tak si aj vszgerujes negativa
@monciika čo sa týka chudnutia s danými výrobkami nemám skúsenosť, ale zato mám skúsenosť s ich kozmetikou a som veľmi spokojná objednávam už nejaké 2 roky a veľmi mi vyhovuje. Dala sa mi dokopy pleť a to som skúšala la roche, vichy, biodermu a neviem aké špeciálne drahé produkty a dlhe roky pritom. Toto je cenovo trosku lacnejšie aj a urobi to čo má. Ale raz som skúšala aj ten coctail, no ja som to nebrala kvôli chudnutiu ale len tak keď som sa nestíhala najesť, no ja som nemala žiadne problémy z toho, chuťovo super, zasýtilo, aj mama skúšala a bola spokojná. A čo znamená ze sa ti točila hlava z toho? Akože si bola hladná ? Či ti bolo zle od žalúdka? Nechápem tomu celkom
Inak ten coctail nemáš brat ako hlavne jedlo, vždy musia byt aspoň 1-2 jedlá do dňa, treba si o tom prečítať keď to chceš brat na chudnutie.
@monciika ja so som mala ten čaj rada, aj teplý aj studený. Je povzbudzujúci tak možno ti z neho vystrelil tlak alebo čo 🤷
@kitycat prvy krát mi prišiel včera, tak som to odfotila mojej pani čo sa o mňa stará, neviem to nazvať 😀 a že si ho mam spraviť, tak som si ho spravila. Presne som si dala vodu do odmerky ako pisali na obale aj dávku čaju. Nič viac nič menej. A čo sa tyka skúsenosti som myslela že mi to bude chutiť že budem viac aj vody piť. Tak mi bolo vysvetlené že ta ako núti piť. Aj som začala piť že či to nieje príznak nedostatočnej tekutiny ale zrejme asi nie.
@gabika0825 tak to je super že to pomohlo aspoň takto! .. hladna som nebola lebo som sa išla najesť potom myslela som si aj ja že to z toho a po jedle stále. Aj v noci keď som zaspávala tak ako kolotoč. Žalúdok som mala tiež taký divný ale hlavne tá hlava. Ako keby mi telo neprijalo ten čaj alebo čo, ja sama tomu nechápem 😀
@gabika0825 ano viem že to mam brať aspoň tak mi bolo povedané na raňajky a večeru, ale popri tom jest male porcie každé 3 hod.
@svokrinjazykmonika môže byť, ale každopádne nebudem to už asi brať keď telo mi povedalo že asi nie
@lindusss2016 a vieš mi niečo poradiť čo je kvalitnejšie? Lebo ako vidím tak naozaj asi stačí len zelenina a cvičenie aj bez týchto vecí.
@monciika a tebe sa to opakuje? Ta nevoľnosť žalúdka? Podľa mna to mohlo byt aj z tej večere čo si zjedla…. Nemusela ti sadnut strava nemusí to byt tým čajom. Takéto väčšinou byva keď nesadne jedlo nejaké alebo človek zje niečo pokazené. Nemyslím si že by to malo byt čajom. Prijmas dostatok tekutín denne?
Teraz čítam že si ten čaj dala prvýkrát včera.. tiež sa prikláňam k tlaku. Ak je povzbudzujúci tak nemusí ti sedieť, ale ak ti bolo zle od žalúdka tak to mám zas názor ako som písala vyššie podľa mna ti nemusela sadnut večera a skratka ti bolo zle a vtedy sa aj hlava točí
@monciika samozrejme vyvazena strava, hlavne jrst striedmo, neprejedat sa, minimalizovat jednoduche cukry, vela pohybu, iny liek na chudnutie nie je 🤷
@gabika0825 nie nevoľnosti nemám. Jedla som včera to čo pred včerom a nič mi od toho nebolo v ten deň, každopádne neviem či to ma aj nejaky kofeín ten čaj, ale kávu by som nemala piť lebo od nej mi býva zle čo sa týka točenia hlavy, take iste to bolo včera s hlavou ako pri káve. Preto to zaraďujem že čaj mi nerobí dobre. Zase nechcem sa zahrávať so zdravím takže no škoda.
@monciika a ešte - aby som dala veci na správnu mieru,poznám dvoch ľudí ktorí užívali Herbalife.
Žena - skončila s problémami so žalúdkom v nemocnici ( zázračné Herbalife náhrady jedla)
Muž - chudol,...akonáhle skončil ....pribral 2 x
A bola som osobne na ich sedení
Ak môžeš - ruky preč od ich výrobkov!
@nini1978 nie je to ziadna sekta, prosim ta. Davno som to jedla, potom som sa prestahovala a uz som nechcela. Chcela som skusit ine.
Je to hlavne priamy predaj, takze ti ludia co to ponukaju musia byt priebojni. Vezmi si kolkokrat im ludia povedia NIE a oni sa aj tak zase rano zobudia s tou motivaciou. Je to ako predaj poistky, ponuka hrncov... Svojho kupca si to najde.
Hbl ma zlu reklamu z 90tych rokov a zaprdene Slovensko zije v tej fantasmagorii.
A ked vysadim nejake jedlo co ma 500kj a nahradim 1500kj tak sa mi to vrati... Ano.
(tie kj su len taky odgad, nrviem ci to je realne cislo 🙂)
@kitycat sekta - to si nepochopila,že to bolo samozrejme prehnané slovo?🙄
Herbalife sa obohacuje na ľuďoch,ktori sú leniví a nevedia si ani základy preštudovať. Leniví na pohyb a leniví na štúdium.
Pretože zdravá strava je niečo úplne iné ako tie sajrajty.
Tak príjemné chudnutie a príjemné Jojo efekty
@monciika pre boha, to si naozaj este niekto kupi? 🙏 Vyhodit a zadovaz si kvalitne produkty