Harmonelo slim - skúsenosti

matulik748
1. apr 2022

Ahojte máte stým niekto nejaké skúsenosti ? 😊

lucia851
1. apr 2022

@matulik748 mne to vôbec nepomohlo na chudnutie, škoda vyhodených peňazí

kotvickaa
1. apr 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

@matulik748 moje 3 klientky s tym schudli doslova par kil a potom ich pribrali naspät aj s dalsimi navyse. Teraz chudnu len jedlom ktore maju radi a nemusia sa do nicoho nutit a pit a jest rozne hluposti, s ktorymi chudne len penazenka😉

gabriela2018
13. apr 2022

Kamoška schudla 10cm z pásu a 5 kil za dva týždne. Takže podľa mňa to nie sú vyhodené peniaze. Tiež sa na to chystám keď dokojim. Je to doplnok stravy. Niekto sedí na gauči a mysli si ze si da sirup a schudne 10kg 😀. Takto nefungujú žiadne doplnky na chudnutie. A ak áno tak potom tie pokazené žalúdky by som vidieť nechcela. Poznám pani co takto pije kávy a džúsy na chudnutie všelijaké tabletky a zakaždým skočí u lekára lebo je buď totálne vyhadzana alebo ma také kŕče v žalúdku ze až. To je môj názor 🤷‍♀️

lucia851
13. apr 2022

@kotvickaa presne tak

miraage
23. sep 2022

@matulik748 veru mam … skor zlu skusenost, ja mam vypite 4 flasticky slim skombinovane s probiom, ani jedno kolo neslo dolu. Taktiez moja mama rovnaka kombinacia probio a slim tri mesiace brala kuri dolu 2 kila …. Z 88 na 86kg co ke zanedbatelne pri takej investicii. Nezlepsilo mi to travenie, nechut na sladke. Bez ucinku, vkladala som do toho velke nadeje ale nic sa neudialo. Taktiez mam v rodine harmonelo nadsenca, najprv schudla ale spat pribrala.

kotvickaa
24. sep 2022
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

@miraage toto je velmi smutne, ze za 200€ si neschudla ani len kilo. Za tu cenu sa u mna baby ucia 3 mesiace stravovat a este maju k tomu aj jedalnicek vypracovany presne na mieru

blizenec79
1. nov 2022

Ja napríklad davam synovi na imunitu a naozaj je zdravy.drzi sa od zaciatku skolky a minuly rok takyto cas uz bol 3 x na ATB,takze za mna super

kotvickaa
1. nov 2022

@blizenec79 nieco Vam to mohlo pomoct, no ak chodil uz rok do skolky mohla sa mu uz imunita lepsie vyvinut. Prvy rok su chore stale takmer vsetky deti, musia si tym proste prejst😉