Goute proteínová diéta

liskalisko
25. apr 2014

Dobrý vecer chcela by som sa opýtať ci ma niekto skúsenosti s touto novou značkou na trhu? Kedže doteraz tu bolo len drahé Protissimo a ine proteinova diéty potrebovala by som názor niekoho kto to užíva a vie porovnať. Ďakujem za odpoved

monicka14
5. máj 2014
Používateľ monicka14 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monicka14.

Dobry vecer,
mam skusenot s touto dietou, podla mna je uplne porovnatelna s inymi znackami na trhu, vyrobky su francuzskeho povodu (niektore totozne s vyrobkami inych dodavatelov na slovenskom trhu), akurat goute vyrobky maju nizsiu cenu. Podarilo sa mi s dietou goute schudnut 8 kg v prvych dvoch etapach. Som spokojna aj so sluzbami.

liskalisko
autor
5. máj 2014

@monicka14 dakujem velmi pekne za odpoved aj ja som si kúpila ich výrobky lebo ine znaky su velmi drahé v porovnani s Goute a asi to bude len moj blok v hlave ze som si začala namýšľat ze to nebude takej kvality lebo sa mi chudnutie spomalilo a som omnoho viac hladná ako som bola ked som jedla len výrobky protissimo. Mozem sa opytat ci este Pokračujes v diéte?

monicka14
6. máj 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od monicka14.

Ahoj, liskalisko. No ja ešte stále pokračujem v diéte/aj keď občas zlyhávam🙂) Som totiž veľmi maškrtná! V prvej a druhej etape som zhodila najviac, ono to tak asi je pri každej diéte. Idem zo 67 na 57 kg. Ja keď som išla do diéty, pozorne som si pozisťovala info aj o iných bielkovinových diétach - väčšinou sú výrobcovia Francúzi. Aj pri goute. Dokonca také isté výrobky, ako má goute, som našla aj v diéte speediet, dr. slim a ešte v ktorejsi bielkovinovej diéte... - len to predávajú pod inou značkou. No a líšia sa hlavne tým cenovým rozdielom. Takže kvalitou sa podľa mňa nelíšia.
Keď som hladná, siaham po zelenine. Ale väčšinou to je o tom, čo mám v hlave. Keď chcem vydržať, vydržím... Len ja sa zasa uspokojujem, že už vyzerám dobre, a troška siahnem po maškrte. Musím byť dôslednejšia, ak chcem dosiahnuť svoj cieľ... Ty si v ktorej etape? Koľko si už zhodila a za aký čas? Nech sa Ti darí.

liskalisko
autor
6. máj 2014

@monicka14 tak ja koncim teraz 2 mesiac ale kedže som začínala na váhe 102kg tak mam prvú fázu kým sa nedostanem pod 90kg. Zatial k dnešnému dnu je váha 92kgvtakze 10kg dole co je super ake je to niekedy tažké co si budeme klamať. Moj cieľ je 70kg ale to mam este dlhu cestu pred sebou.

romanettka
7. máj 2014

Tvrdo driete v posilňovni a nevidíte zmenu? treba myslieť aj na toto!

Redukcia hmotnosti a formovanie tela nie je iba o pravidelnom pohybe. Strava a iné vedľajšie aktivity pomáhajú, alebo naopak spomaľujú účinky cvičenia.

Pri pravidelnom cvičení dbajte aj na tieto aspekty!

Jedlo nie je nepriateľ
Mnohé ženy majú mylnú predstavu o jedle. Keď začnú cviciť, myslia si, že jedlo je ich nepriateľ a tak sa jednoucho rozhodnú, že po tréningu jesť nebudú. „Je to veľká chyba, pretože telo potrebuje na regeneráciu dostatočné množstvo živín. Tým, že sa počas dňa alebo po tréningu nenajedia, iba spôsobia to, že telo nebude pracovať tak, ako má a výsledky ich snahy budú v nedohľadne,“ povedala exkluzívne pre Feminity osobná trénerka Kristína Kalinková.

Nedostatočné zaťaženie pri tréningoch
Jednou z najčastejších chýb, ktoré ženy pri cvičení robia je, že necvičia poriadne. Chodiť len tak od stroja k stroju a nevyužívať váhy, vám pri zmene postavy nijako nepomôže. „Neustále používanie strojov na ktorých ženy len sedia, rozprávajú sa a cvičia s minimálnou záťažou, je akoby iba hladkanie svalov. Pri tréningoch sa netreba báť aj záťaže a taktiež zvýšiť intenzitu tréningu. Po celom dni sedenia v práci, nemusíme predsa sedieť aj v posilňovni.“

Po tréningu vínko
Skutočný zdravotný štýl si, okrem cvičenia a zdravého jedálnička, vyžaduje aj zrieknutie sa alkoholu. Alkohol, aj keď iba pohár vína, má vysokú energetickú hodnotu. Ak si dáte príležitostne jeden pohár vína, vaše chudnutie to vo veľkej miere neovplyvní. Sú rôzne druhy a značky vína, ale v priemere obsahuje 2dcl bieleho moku až 200kalórií!

Kvalitný spánok
Dostatočný spánok je dôležitý nielen kvôli cvičeniu. Aj na to, aby ste zvládli „obyčajný“ deň, musíte dovoliť organizmu odpočívať. Ak vás čaká náročný tréning, je spánok o to dôležitejší. Cvičenie a spánok sú navzájom prepojené. "Svaly nerastú v posilňovni, ale v čase odpočinku."

Nesledovať neustále váhu
„Netreba sa vždy pozerať na čísla, ktoré ukazuje váha. Ak človek cvičí, rastie mu aj svalová hmota, tým pádom sa môže stať, že váha nám stojí, alebo dokonca aj rastie. Najlepšie je, ak si každé tri mesiace urobíte fotku. Alebo aj naše šaty a ľudia, ktorí nás dlho nevideli sú dobré ukazovatele.“

Cvičenie s prázdnym žalúdkom
„Človek by nemal nikdy trénovať úplne vyhladnutý, ale nemal by jesť ani mastné jedlá, pretože by mu mohlo prísť ťažko. Predtréningové jedlo by malo obsahovať aj sacharidy a bielkoviny a netreba sa báť ani rýchlych cukrov. To znamená, že ideálne sú napríklad ovsené vločky, proteín a banán. Počas tréningu totiž potrebujeme stály prísun sacharidov, aby sme mali dostatok energie. Treba dbať na to, aby nedošlo ku katabolizmu, čo práve hrozí pri cvičení na lačno.
Tvrdo driete v posilňovni a nevidíte zmenu? treba myslieť aj na toto! Redukcia hmotnosti a formovanie tela nie je iba o pravidelnom pohybe. Strava a iné vedľajšie aktivity pomáhajú, alebo naopak spomaľujú účinky cvičenia. Pri pravidelnom cvičení dbajte aj na tieto aspekty! Jedlo nie je nepriateľ Mnohé ženy majú mylnú predstavu o jedle. Keď začnú cviciť, myslia si, že jedlo je ich nepriateľ a tak sa jednoucho rozhodnú, že po tréningu jesť nebudú. „Je to veľká chyba, pretože telo potrebuje na regeneráciu dostatočné množstvo živín. Tým, že sa počas dňa alebo po tréningu nenajedia, iba spôsobia to, že telo nebude pracovať tak, ako má a výsledky ich snahy budú v nedohľadne,“ povedala exkluzívne pre Feminity osobná trénerka Kristína Kalinková. Nedostatočné zaťaženie pri tréningoch Jednou z najčastejších chýb, ktoré ženy pri cvičení robia je, že necvičia poriadne. Chodiť len tak od stroja k stroju a nevyužívať váhy, vám pri zmene postavy nijako nepomôže. „Neustále používanie strojov na ktorých ženy len sedia, rozprávajú sa a cvičia s minimálnou záťažou, je akoby iba hladkanie svalov. Pri tréningoch sa netreba báť aj záťaže a taktiež zvýšiť intenzitu tréningu. Po celom dni sedenia v práci, nemusíme predsa sedieť aj v posilňovni.“ Po tréningu vínko Skutočný zdravotný štýl si, okrem cvičenia a zdravého jedálnička, vyžaduje aj zrieknutie sa alkoholu. Alkohol, aj keď iba pohár vína, má vysokú energetickú hodnotu. Ak si dáte príležitostne jeden pohár vína, vaše chudnutie to vo veľkej miere neovplyvní. Sú rôzne druhy a značky vína, ale v priemere obsahuje 2dcl bieleho moku až 200kalórií! Kvalitný spánok Dostatočný spánok je dôležitý nielen kvôli cvičeniu. Aj na to, aby ste zvládli „obyčajný“ deň, musíte dovoliť organizmu odpočívať. Ak vás čaká náročný tréning, je spánok o to dôležitejší. Cvičenie a spánok sú navzájom prepojené. "Svaly nerastú v posilňovni, ale v čase odpočinku." Nesledovať neustále váhu „Netreba sa vždy pozerať na čísla, ktoré ukazuje váha. Ak človek cvičí, rastie mu aj svalová hmota, tým pádom sa môže stať, že váha nám stojí, alebo dokonca aj rastie. Najlepšie je, ak si každé tri mesiace urobíte fotku. Alebo aj naše šaty a ľudia, ktorí nás dlho nevideli sú dobré ukazovatele.“ Cvičenie s prázdnym žalúdkom „Človek by nemal nikdy trénovať úplne vyhladnutý, ale nemal by jesť ani mastné jedlá, pretože by mu mohlo prísť ťažko. Predtréningové jedlo by malo obsahovať aj sacharidy a bielkoviny a netreba sa báť ani rýchlych cukrov. To znamená, že ideálne sú napríklad ovsené vločky, proteín a banán. Počas tréningu totiž potrebujeme stály prísun sacharidov, aby sme mali dostatok energie. Treba dbať na to, aby nedošlo ku katabolizmu, čo práve hrozí pri cvičení na lačno.

ponúkam aj výživové doplnky na chudnutie čaje, koktejly, detox, 9 dnový Clean bližsie info IP

monicka14
17. máj 2014

@liskalisko Niekedy je to veľmi, veľmi ťažké. Teraz som sa trocha rozjedla, takže sa musím včas stopnúť a zasa si dám nejaké proteínky. Inak gouté má všelijaké nové výrobky - ochutnám🙂

liskalisko
autor
17. máj 2014

@monicka14 to je pravda ja som mala tento týžden velmi ťažký takze sa musim vrátiť spat k môjmu režimu 5 jedál a aspon 3litre vody :D videla som bola som u nich na stránke musim si ist pozriet co nove maju a kúpim si niečo dobre na chut 🙂 ako robíte chudnutie?

monicka14
19. máj 2014

@liskalisko No momentálne jem tak 3 proteínové jedlá denne + 2 normálne - nízkokalorické. Dusenú zeleninu s postrúhaným toffu. Alebo jogurt s niečím a tak . A keď som veľmi mlsná,tak si urobím nejaký gouté dezertík a primiešam do toho nízkotučný biely jogurt. To je mňamka🙂)) A je toho veľaáááá🙂

liskalisko
autor
19. máj 2014

@monicka14 tofu sa moze?ja uz idem na 4jedla s 1 normálne aj ked som sa dnes cítila velmi zle. Z cibuliek polievky som dokonca zvracala ale skôr to pripisujeme stresom a aj mi nespadla polievka lebo od rana nic a zrazu neobmedzených ked som ju zjedla tak toto....jogurt sa moze?a ako je to s cottage syrom?

petra_dusakova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pianina
6. jún 2014

@liskalisko moja kolegyna aj teta uzivala tuto dietu /ketodiet,protissimo/a le ked prestali tak sa pomalicky vracaju nazad s vahou.Inac treba si davat pozor je to vysokobielk.strava a zatazuje oblicky.

monicka14
6. jún 2014

@liskalisko No v tretej etape určite, a aj v druhej - píšu nízkokalorické jedlo. A toffu také je. aj cottage. robím si taký zeleninový šalát.

monicka14
6. jún 2014

@liskalisko no ked ideš na druhú etapu , jedno jedlo máš normálne. To si zvolíš, čo chceš - niečo nízkokalorické. Napr. aj ten jogurt s niečím. bud so zeleninou ako šalát, alebo niečo sladšie.

monicka14
6. jún 2014

@petra_dusakova Ja som tiež porovnala dve diéty a vyhovujú mi viac-menej chute obidvoch - aj tej goute, ktorú ešte jem. Od koho si mala predtým diétu? A schudla si niečo? Mne sa podarilo 8 kg 🙂

katkasofi
7. jún 2014

@monicka14 a za aký dlhy cas si schudla 8kg? Z akej váhy si vychádzala?

petra_dusakova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monicka14
8. jún 2014

@katkasofi Ahoj.VYchádzala som z 67 a išla som na 59. Za 30 dní to bolo 6 kg, potom som to nejako nerátala,lebo tá diéta ma neobmedzovala, bavila ma🙂) Miesto sladkostí som hlavne jedla dezerty goute, to mi pomohlo.

katkasofi
8. jún 2014

@monicka14 ja nad ňou vážne rozmýšľam... Aké jedlá od nich doporučuješ? 30.6 ideme na dovolenku tak by som aspoň 5 kg chcela dať dole. Stiham keby som si hneď objednala?

monicka14
8. jún 2014

Ahoj, asi je to individuálne, čo komu chutí. Mne zo slaných chutia polievky- najviac hríbová, omelety mám rada všetky, dezerty mám najradšej čoko, tiramisu, veľmi mi chutí jablkovo-škoric. kaša- do nej si pridávam škoricu, nápoje čokoládový, mliečna, kapučíno. Chutil mi aj karamelový koláč . Pre kolegyňu bol zasa gumový...🙂 Z tých ovocných mi chutí kiwi nápoj, citrónový dezert . Ked mi nejaký dezert chutil menej, pridala som si lyžičku bieleho jogurtu. Nemyslím si, že to veľmi ovplyvní diétu, pokiaľ si dám lyžičku denne.
Bielu redkovku mám často poruke🙂) Záchranný balíček. 😵 Ja som bola v prvej etape 10 dní a potom som prešla do druhej. Tak za 21 dní som dala dole tých 5 kg. Prvé 4 dni boli ťažké, potom som povedala mužovi, že je to prvá diéta, pri ktorej netrpím😀 . Ale ja mám veľmi rada sladké, preto mi vyhovujú tie dezerty. Ale ak chceš, radšej si objednaj pomenej kusov,Tebe môže chutiť niečo iné, ochutnaj a doobjednaj. Oni vybavujú objednávky rýchlo. Väčšinou v ten deň mi ju vybavia. Ja by som chcela dať ešte 5 kg dole...

monicka14
8. jún 2014

@petra_dusakova Máš pravdu, cenovo sú fakt neporovnateľní. Ja od nich nemusím karamelový puding a do banánového a vanilkového dezertu som si musela pridať lyžičku bieleho jogurtu, potom mi to už chutilo - tieto dezerty na môj vkus majú málo výraznú chuť. ) S ostatným som nemala problém. Vyhovuje mi, že sú bez aspartámu. Ty si dala dole 18 kg? Tak to gratulujem! Si fakt dobrá...

adulka1975
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adulka1975
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcela_bosnyakova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcela_bosnyakova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adulka1975
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monicka14
14. jún 2014

@adulka1975 Ahoj, kupovala si goute v akcii na zlavedna. sk co mali asi pred 2 mesiacmi?

adulka1975
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monicka14
14. jún 2014

mňa len zaujíma, v akej akcii si ho kupovala, lebo si spomínala, že si to kupovala v akcii. či na zľavomate? aj ja by som si kúpila🙂)

zdenocka
14. jún 2014

Ahojte,
ja mam s totu dietou velmi dobre skusenosti. Mne dokonca aj chutili tie jedla, i ked ine podobne jedla od inych znaciek som neochutnala 😅 . Ja som chcela schudnut 3 kg, je to malo, preto to bolo narocne, podarilo sa mi 2,5 kg schudnut, no pokracujem dalej, a chcem dat dale este minimalne 1 kg 😝 . Mne ta strava maximalne vyhovuje. Milujem cestoviny, pizzu a podobne, zo zaciatku to bolo tazke, hlavne tie prve dni, mne tie male porcie nestacili,vkuse som jedla este aj povolenu zeleninu, ale kedze ani to mi nestacilo, do salatov som si davala balkansky syr, obsahuje len bielkoviny, co ma trosku nasytilo. Pri vahe 49 kg, a co som si myslela, ze malo jem, bol to sok, ze mi tych 5 jedal nestaci 😕 . Predtym som jedla sice menej porcii, ale nepravidelne, tato dieta ma naucila jest pravidelne, kazde cca 3 hodiny, netrpim hladom, a citim sa skvelo. Teraz som si dala aj obycajne cestoviny, aj kusok pizze, a bolo mi z toho zle, tazke na zaludok, nestavitelne.... Ja si kupujem este v Dm-ku ich proteinove tycinky, stoja cca. 79 cestov, maju vela bielkovin a chutia vyborne. Teraz si privavujem uz jedla sama, ale stale mam zopar sackov, keby nahodou 🙂 .

kacenka15
20. jún 2014

dievcata, aj ja som prave objednala goute... som zvedava, ako bude chutit... asi pred rokom som 2 mesiace frcala na vulm diet -e a sla som dole zo 74kil na 64kg... len teraz som nabrala 3 kila, tak uz ma to hneva a chcem ist aspon na 60kg :D :D