Glykemický index a neustály hlad

pasteleria
26. máj 2013

OK, viem, ze je tu obrovske mnozstvo tem o chudnuti, ale uz nevladzem pocuvat o pevnej voli, ze staci len to. Osobne jem v kuse a na jedlo nemozem zabudnut. Tak som googlila na tuto temu - problem by mohol byt v glykemickom indexe potravin a v tom, ze prijimam potraviny, ktore sposobuju hypoglykemiu. nejake dalsie info o tom: http://www.chudnutie-ako.sk/glykemicky-index-po...
Mate niekto skusenost?

cicamica1980
26. máj 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ano mam. treba vynechat rychle/jednoduche sacharidy, lebo tieto maju vysoky glyk. index - vsetko sladke a z bielej muky / ak by som to mala zhrnut🙂/

pasteleria
autor
26. máj 2013

@cicamica1980
a fungovalo? schudla si?

cicamica1980
26. máj 2013
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ano🙂 k tomu som aj cvicila. este velmi dobre je nejest na veceru sacharidy - t.j. na veceru iba zeleninu s bielkovinami /maso, tofu, cottage, vajco.../ telo totiz vecer horsie spracuva sacharidy a vecerne sacharidy voac uklada do tukov ako doobedne. takze najlepsie urobis zdrava strava s nizkym glykemickym indexom, veceru bez sacharidov a k tomu cvicit = uspech zaruceny🙂))
a samozrejme treba k tomu pevnu volu🙂

a ked mas pocit, ze stale jes, naozaj to moze byt koli tomu, ze jes jedla s vysokym gyk.indexom - tie naozaj sposobuju pokles inzulinu a to sposobi dalsiu chut na jedlo.
ja jedavam 5x denne - zdravo, s nizkym glyk. indexom /samozrejme obcas zhresim🙂/ a veru hladna nikdy nie som🙂

pasteleria
autor
26. máj 2013

no tak pevnu volu nemam, inac ked je to o tom, tak potom treba mat pevnu volu po cely zivot 😉
vidis, to je dobry napad dat si na veceru len masko so zeleninou, inac asi na tom principe funguje aj delena strava 😉
ja zacnem (od zajtra 😉 ) s nizkym GI a verim, ze nebudem mat neustaly hlad ako mam teraz, lebo vacsina diet bola na nic, po diete som nabrala raz tolko a ani nevravim o tych navaloch hladu pocas tych diet, no hroza 😒