Funguje Body Wrap - zábal na zoštíhlenie?

janulabj
15. feb 2011

Ahojte, skúsili ste niektorá tento zabal ktorý slubuje okamžité zoštíhlenie niekolko centimetrov? aké sú vaše skusenosti? funguje to?

lala2
17. apr 2011

Aj mna by to zaujímalo. Tiez nad tým rozmýslam. 🙂

janulabj
autor
16. jún 2011

halo halo nikto enma slusenost ??, dakuejm

lutsine
21. júl 2011

skusali ste niekto?

jarunka111
21. júl 2011

@janulabj no neskúšala som to, ja sa chystám na lymfodrenáže a chcem veriť, že to aspoň trocha pomôže. Lebo už som čítala o kadečom, hlavne sú to pomerne drahé záležitosti a ten efekt 😒

lienka737
4. nov 2014

@janulabj Ja sa na to chystám aspoň raz, obetujem tých 17 € a dám potom vedieť.
Ale nečakám žiadny zázrak.

janka00006
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dianalilly
10. máj 2017

A kde ten body wrap vezmem, pátram po nete

fiviasebi
10. máj 2017

Bola som na tom je to blnost po prvom osetreni zislo par cm dole ale na druhy den boli naspat a po dalsich osetreniach uz ani cm. Skoda penazi to si mozte aj doma obali nohy eladtivkym obvazom a zabalit do strecovej folie a polezat 1hodku v teple. A k lymfodrenazi pozor na aku idete ak na pristrojovu tie modre nohavice to teda neodporucam.

ambu
4. okt 2017

Baby nenormalne to funguje!!!!!ja som dala 16cm na prvykrat!!!!zazrak odporucam

ambu
4. okt 2017

Ale ja som olatila 58 eur za jeden zabal a cvicila som v tom a o styri dni sa mam zmerat opat....takze by to malo ist este pekne dolu....

ambu
4. okt 2017
norulakp
4. okt 2017

zeny, kedy konecne pochopite, ze jedine obmedzenie stravy a pohyb vas zostihlia? Nic ine nefunguje, a ked, tak len kratkodobo. Vyhadzovat peniaze na taketo blbosti, tak to radsej kupte detom nejaku hracku.

ambu
5. okt 2017

Blbosti????hmmm....tak to mi je vas luto...ja sportujem jem zdravo a moje dieta ma.aj hracku...

bene1
14. máj 2018

Ahoj som rada, ze sa vyjadril niekto kto bol naozaj na ,,pravom bodywraps,, ceny sú nastavene v tomto prípade rovnako presne ako ste napísali. A funguje to 🙂 mám tiež spokojné zákazníčky 🙂

bene1
14. máj 2018

Je veľa zabalov, ktoré nazývajú bodywraps. Mňa zaujal bodywraps novinka z Prahy 🙂 Bola som na školení na tieto špeciálne zabaly. Tak ako nie je lacné zábal kúpiť tak nebolo lacné vyškoliť sa 🙂 išli sme skepticke, ale po tom ako som bola v Prahe verila som...pozrite stránku www.bodywraps.cz. Mám veľmi spokojné zákazníčky a rada tento spôsob zostihlenia odporúčam samozrejme ako príjemný doplnok k zdravému životnému štýlu na rozprúdenie lymfatickeho systému, ktorý je našou neodmysliteľnou súčasťou 🙂 niektoré dali 15cm iné 6, ale tešili sme sa z každého jedného 🙂

mareda
27. máj 2018

Baby, prečítajte si tento článok a neverte takýmto veciam ako BodyWrap alebo Detox 🙂 Zdravá strava a pohyb sú základ 🙂 http://fitclan.sk/zdravie/telove-zabaly-na-chud...

adulikw
7. júl 2018

@mareda tak túto stránku kto už len číta? Fitclan spochybňuje úplne všetko, nielen wrapy. Robia sa, že sú najmúdrejší, ale to, čo píšu nie vždy je pravda. . Body Wraps Slim funguje na 100 %, na tejto stránke fitclan sa vyjadrillo veľa spokojných klientov, ktorí vďaka wrapom schudli ale fitclan okamžite maže všetko, čo sa im nehodí a blokuje. Prečo asi? Neznesú úspechy iných. Už len tie ich fotky dajú tam múmiu zo staroveku a vedľa toho ženu v zábale ako leží bez termo obleku, čo je úplne nereálne a tam vidieť, že vôbec tomu nerozumejú. Body Wraps je o lymfatickom systéme,naštartuje jeho správne fungovanie.. Mne po jednej kúre odišlo 5cm z brucha, celkovo 22 cm a drží mi to už skoro rok. Samozrejme keď niekto nedodržiava zdravý životný štýl, napcháva sa hranolkami a bagetami, necvičí, čo môže čakať? Len to, že sa mu centimetre vrátia. Aj keď schudneš vo fitku, tiež nie je záruka navždy, že sa ti kilá nevrátia, keď sa vrátiš do starých koľají! Wrapy pomohli schudnúť veľa ľuďom a dokázali si ich udržať.
Treba ísť na originál zábal Body Wraps Slim, nie na napodobeniny. A ľutujem ľudí, ktorí nevyskúšali a dajú sa ovplyvniť názormi jedna babka povedala. Makaju trápia sa, niekedy dlhú dobu a netušia, ako rýchlo by vďaka wrapom schudli. Body Wraps Slim je vhodný na začiatok každého chudnutia a medzi wrapmi teba cvičiť, jesť správne a dodržiavať pitný režim. Odporúčam každému.

beluk
30. aug 2018

Ja som bola na Wraps tri krat a dala som dolu 48 cm. Najviac zo stehna 9 cm. Ja som spokojna a dnes idem opat. Je to na kazdom rozhodnutie ci vyskusa alebo nie.

ambu
30. aug 2018

@beluk napodobne výborná vec na odvodnenie

adulikw
23. sep 2018

@fiviasebi treba si najskôr preštudovať niečo o lymfatickom systéme a potom napísať sprostosť. Najlepšie je napísať negatívne dristy. Na základe čoho? Prístrojová lymfodrenáž teda nohavice ako píšeš je najlepšia vec 'nie len na udržiavanie postavy a pokožky bez celulitídy! Samozrejme nestačí ísť 1-2 krát. Treba si dať raz za 3 mesiace celú kúru aspoň 10 - 12 krát. Keby si naštuduješ niečo o tom ako funguje telo, prečo treba lymfatický systém popohnat, nikdy nenapíšeš takúto sprostosť že neodporúčaš. Dúfam že si každá, ktorá pravidelne absolvuje túto kúru urobila úsudok. Lymfodrenáž je výborný relax ktorý na ručnej masáži nezazijes. Naštartuje prúdenie lymfy, tým sa všetky škodlivé látky z tela dostávajú von, tiež nadbytočná voda, pokožka je krásna hladká bez celulitídy, centimetre ubúdajú aj zo stehien a bruška,. Kto má problém a nábeh kŕčových žíl, treba chodiť pravidelne. Samozrejme keď nechceš byt tučná treba k tomu cvičiť a jesť zdravo. Ale to je už o životnom štýle, ktorý nie každá zvládne. Stačí sa naučiť kupovať zdravé potraviny respektíve nekupovat nezdravé mastné sladké, nesmazit rezne a hranolky a to potom ocenís aj lymfodrenáž. Zaujímavé že všetky ženy s rozumom si to chvália. Len buchty budú všetko kritizovať. A Body Wraps najlepšia vec na svete pre rozumné ženy nie tie ktoré idú na kúru a nevedia si potom ustriehnut stravu, pitný režim a zdvihnúť zadok a cvičiť.

lolda
23. dec 2023

@ambu to bude len voda, urcite nie tuk

adulikw
26. dec 2023

@lolda keď si dáš pravý wrap Originál, nie rôzne napodobeniny, ich receptúra bahna obsahuje špeciálnu riasu a kaolin, ktoré riešia aj tuk. A vieš čo je odvodnenie? Neznamená že ti odíde len voda. Je to očistenie tela, s vodou sa odplavia toxíny, upchata lymfa sa znova naštartuje a metabolizmus pracuje tak, že je schopné vylučovať škodliviny, ktoré by sa ti inak ukladali pod kožou. Chodím 2x do roka, vždy si dám 3 x po sebe a udržujem sa už asi 5 rokov. A cítim sa super.
Tak keď nevieš, nepíš hlúposti

nikolette88
13. máj 2024

@bene1 môže sa ísť na ošetrenie aj po augumentacii 2 mesiace?