Čaute baby, ma nejaká skúsenosť s fóliou na brucho a stehná? Vraj je to dobre lebo sa vypoti človek viac... Ale niekde som čítala ze to není zdravé ze to spôsobuje rakovinu a kadečo.... Aké s tým máte skúsenosti? Ďakujem... 😊😊😊
ak myslis to co sa predava s tym gelom folia, vraj fakt funguje, ale podstata je tam nie folia, ale tie pripravky, co sa nanasaju pod nu... folia samotna bez nich nic neurobi.
Ďakujem, nejdem to praktizovať iba som sa pýtala, ja cvičím aj zdravo sa stravujem ale mne s azda ze nechudnem... A už ma to hnevá pretože nič na mne nevidieť a to mam výšku 173 a 66 kíl....
Zmysel to podla mna absolutne nema, ak clovek chce schudnut tak kaloricky deficit je jedina cesta 😉
@dajulka01 Pri dlhodobejšom chudnutí sa pomerne často stáva, že si telo zvykne aj na príjem, aj na výdaj a prestane reagovať - stagnuje. To sa teraz, podľa mňa, s tebou udialo.
V takomto prípade je vhodné niečo zmeniť, niečo doplniť. Pridať inú pohybovú aktivitu, resp. zmeniť doterajšiu, pridať nové jedlá do jedálnička a pod.
Alebo si dať na týždeň až 2 absolútnu pauzu od všetkého cvičenia a stravovacieho diétneho režimu.
ja ked som chodila behavat, tak som si davala taky pas ale nie foliu. pomahalo to, aspon teda som mala ten pocit.
@dajulka01 prestaň cielene chudnúť a zameraj sa skôr na silové tréningy ( teda dvíhanie váh), na vyformovanie postavy. Podľa mňa máš váhu v pohode na svoju výšku
@dajulka01 Schudneš keď budeš počítať kalórie, je jedno viac menej čo zješ ak počítaš kalórie a tvoj výdaj je vyšší ako príjem, treba sa hýbať, zdravo jesť a bude a netreba ti fólie. Potením človek nechudne, potením sa telo ochladzuje.