Fólia a chudnutie

dajulka01
9. apr 2019

Čaute baby, ma nejaká skúsenosť s fóliou na brucho a stehná? Vraj je to dobre lebo sa vypoti človek viac... Ale niekde som čítala ze to není zdravé ze to spôsobuje rakovinu a kadečo.... Aké s tým máte skúsenosti? Ďakujem... 😊😊😊

piece
9. apr 2019

@dajulka01 Schudneš keď budeš počítať kalórie, je jedno viac menej čo zješ ak počítaš kalórie a tvoj výdaj je vyšší ako príjem, treba sa hýbať, zdravo jesť a bude a netreba ti fólie. Potením človek nechudne, potením sa telo ochladzuje.

lorela
9. apr 2019

@dajulka01 Áno, s fóliou sa vypotíš, stratíš viac vody, ktorú si telo zase vypýta pocitom smädu. Výsledný efekt žiadny, akurát môžeš schytať kožné problémy, nejaký výsyp, ekzém a pod. A ešte aj posmech, ak by si sa náhodou odhodlala praktizovať to niekde vo fitku.

evittam
9. apr 2019

@dajulka01 Suhlas s uz napisanym. A ty si naozaj myslíš,ze ked sa viac spotis tak viac schudnes? Co ma potenie s tukom? Mas pocit ze potis tuk?

evinkakub
9. apr 2019

@dajulka01 to je to iste ako ked ides do sauny. Vypotis len vodu, ale tu nasledne telo vypyta naspäť... vysledok je 0.

katrin21
9. apr 2019

ak myslis to co sa predava s tym gelom folia, vraj fakt funguje, ale podstata je tam nie folia, ale tie pripravky, co sa nanasaju pod nu... folia samotna bez nich nic neurobi.

loldi2
9. apr 2019

@dajulka01 nešla by som do toho. Ako píšu chudneš keď zdravo ješ, hýbeš sa a tvoj kalorický príjem je nižší ako výdaj.

limetka37
9. apr 2019

@dajulka01 Akože skúsiť to môžeš, ale nemyslím si, že budeš vidieť výsledky. A rakovinu to určite nespôsobuje.

dajulka01
autor
9. apr 2019

Ďakujem, nejdem to praktizovať iba som sa pýtala, ja cvičím aj zdravo sa stravujem ale mne s azda ze nechudnem... A už ma to hnevá pretože nič na mne nevidieť a to mam výšku 173 a 66 kíl....

ninapat
9. apr 2019

Zmysel to podla mna absolutne nema, ak clovek chce schudnut tak kaloricky deficit je jedina cesta 😉

romiada
10. apr 2019

@dajulka01 ved to maš idealnu vahu. Aby bolo niečo viditeľne tak je podla mna dobre spevniť telo. .popracovať na ochabnutom svalstve, na krivkach 😉 potom budeš dobre vyzerať aj so 70 kilami pri tej vyške

lorela
10. apr 2019

@dajulka01 Pri dlhodobejšom chudnutí sa pomerne často stáva, že si telo zvykne aj na príjem, aj na výdaj a prestane reagovať - stagnuje. To sa teraz, podľa mňa, s tebou udialo.
V takomto prípade je vhodné niečo zmeniť, niečo doplniť. Pridať inú pohybovú aktivitu, resp. zmeniť doterajšiu, pridať nové jedlá do jedálnička a pod.
Alebo si dať na týždeň až 2 absolútnu pauzu od všetkého cvičenia a stravovacieho diétneho režimu.

erikamamo
10. apr 2019

ja ked som chodila behavat, tak som si davala taky pas ale nie foliu. pomahalo to, aspon teda som mala ten pocit.

harmona
10. apr 2019

@lorela asi tak ako pises, bolo by najlepsie to nejakopozmenit, ozvlastnit a to telo sa opat nastartuje a netreba skusat kadejake pokusy 🙂

bronik89
10. apr 2019

@erikamamo no však len aby to nebolo len o tom pocite, že sa telo torcha zapotí, fólia ostane mokrá a potom si človek myslí, že neviem ako pomáha pri chudnutí

lulila098
29. máj 2019

@piece ahoj. Ja som začala chudnúť tým ze sa snažím zdravšie stravovať ale trosku mam v tom chaos.

mogaa
29. máj 2019

@dajulka01 tuk nevypotíš🙂ak cvičíš - spaluješ.....telo vie tuk premeniť na zdroj energie - "strávi ho"tuk sa sám od seba nerozpustí, nevymočíš ho a ani nevylúčiš v stolici.....ak si v kalorickom deficite alebo cvičíš "na lačno" telo tuk strávi - premení ho na potrebnú energiu🙂

iwka_77
29. máj 2019

@lulila098 myslím, že toto je úplne normálne, že v tom máš chaos, to asi každý na začiatku. Pretože je to niečo nové, človek si najskôr musí nájsť systém, nájsť, čo telu vyhovuje, čo zvláda a zase naopak, čo nezvláda 🙂

kikulienka94
29. máj 2019

@dajulka01 prestaň cielene chudnúť a zameraj sa skôr na silové tréningy ( teda dvíhanie váh), na vyformovanie postavy. Podľa mňa máš váhu v pohode na svoju výšku

lulila098
29. máj 2019

@iwka_77 kamoške som písala co papám za celý deň a ona ze to je veeeelmi malo. A ja práveže niesom vôbec hladná.

lorela
29. máj 2019

@lulila098 Len pozor na príliš nízky príjem, časom by sa ti to mohlo vypomstiť. Vieš zhruba koľko kcal denne príjmeš?

lulila098
29. máj 2019

@lorela cca 1200

lorela
29. máj 2019

@lulila098 No, si tesne nad hranicou, pod ktorú by si už nemala ísť.
Na tvojom mieste by som trošku navýšila.

lulila098
29. máj 2019

@lorela píšem ss

iwka_77
4. jún 2019

@lulila098 musíš sa donútiť, radšej menej, častejšie a najmä kvalitné jedlá, také čo sa najmenej nejako upravujú 😉
Veľa zeleniny, kvalitného mäska, bielkovín 🙂