Fitshaker alebo Balance TV

jajus142
2. apr 2023

Baby poradte prosim, co si zaplatit? Fitshaker alebo Balance TV? Dlhom som necvicila. Cize nechcem nejake mega narocne cvicenia. Ale potrebujem uz cosi so sebou spravit. Dakujem

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
milanemila
3. apr 2023

@jajus142 za mna balance TV je o dost zazivnejsie a roznorodejsie cviky. Ja ked sa dam dokopy po porode, tak chcem skusit to ich poporodne cvicenie a neskor zas nabehnem na treningy s tanou a matou.

sylviaop
3. apr 2023

@jajus142 mne viac vyhovuje fitshaker 😊 kamoska mala balance ale nakoniec tiež presla na fitshaker. Mne sa s nimi podarilo po prvom pôrode riadne schudnúť a mala som asi najlepšiu postavu za celý život a to som pred pôrodom chodila aj do fitka ale aj tak som pri cvičení doma vyzerala lepšie 😊

t1nusa
3. apr 2023

@jajus142 ja sa tiež viac prikláňam k Fitshakeru, viac mi vyhovujú tréneri, cviku aj celkový priebeh cvičenia ☺️

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
terina25
3. apr 2023

@jajus142 ja som mala fitshaker a teraz fitlaviu. Z týchto dvoch za mňa ani jedno. To balance TV neviem aké je,keďže som neskúšala.

bozenas
3. apr 2023

@jajus142 ja som tiež tím Balance :D ale asi je to aj o individuálnych pocitoch, čo komu vyhovuje. Mne sa páči štýl akým tréning prebieha, cviky sú pekne vysvetľované. Teraz mali aj nejaké videá zadarmo na vyskúšanie. Treba sa prihlásiť na ich balancetv a malo by sa dať vyskúšať. alebo aj na youtube majú staršie videá, kde sa dajú tréningy skúsiť.

matkahelka
3. apr 2023

@jajus142 ja cvicim s tanou a martinou od ich zaciatku. za mna su super. a je to robene takym stylom, ze ani neviem ako a mam odcvicene. takze ja odporucam balance.

lusche
3. apr 2023

ja tiež odporúčam FITSHAKER 🙂
s ostatnými síce skúsenosti nemám, ale FS nie je len o cvičení, a preto mi vyhovuje, pretože bez správneho nastavenia, ciela, motivácie, vedomostí o strave želaný efekt prísť nemusí, a to FS v plnej miere zabezpečí.
síce si idem sv.slimačím tempom, ale od min.roka mínus 7kg. 💃
FS naozaj funguje
páči sa mi, ako to má komplexne "poriešené" , ich starostlivosť, motivácia, neustála podpora...
Cvičenia, sú krátke a efektívne, striedajú sa tréneri, cvičenia, poprípade si vy navolíte aké preferujete, bonus: jedálniček, strava-tipy, recepty,...
tiež som len skúsila že na mesiac 10€, veď to miniete na sladké...ceny za rôzne jednorázové cvičenia či trénerov sa nedajú ani porovnať.
za mňa určite FS ❤

annamudra123
3. apr 2023

@jajus142 čauko ja mam predplatne u Jany Landl, skús ked tak aj jeho je to take energicke dost ja som skusala aj Ftishaker a mne to nevyhovovalo, ale 100 ludi 100 chuti ako sa hovori. drzim palce https://www.janylandl.sk/

t1nusa
3. apr 2023

@jj298 čo sa týka druhov cvičenia tak je na vyber z mnohých - tabata, HIIT, pilates, yoga, atď
z osobnej skúsenosti najviac odporúčam výzvy (novoročná a plavková) ktoré obsahujú mix cvikov + edukačné videa o zdravom stravovaní… veľmi sa mi páči prístup trénerov, celkovo atmosféra tréningu, viac mi to sadlo ako balance tv