Baby poradte prosim, co si zaplatit? Fitshaker alebo Balance TV? Dlhom som necvicila. Cize nechcem nejake mega narocne cvicenia. Ale potrebujem uz cosi so sebou spravit. Dakujem
@jajus142 za mna balance TV je o dost zazivnejsie a roznorodejsie cviky. Ja ked sa dam dokopy po porode, tak chcem skusit to ich poporodne cvicenie a neskor zas nabehnem na treningy s tanou a matou.
@jajus142 mne viac vyhovuje fitshaker 😊 kamoska mala balance ale nakoniec tiež presla na fitshaker. Mne sa s nimi podarilo po prvom pôrode riadne schudnúť a mala som asi najlepšiu postavu za celý život a to som pred pôrodom chodila aj do fitka ale aj tak som pri cvičení doma vyzerala lepšie 😊
@jajus142 ja som tiež tím Balance :D ale asi je to aj o individuálnych pocitoch, čo komu vyhovuje. Mne sa páči štýl akým tréning prebieha, cviky sú pekne vysvetľované. Teraz mali aj nejaké videá zadarmo na vyskúšanie. Treba sa prihlásiť na ich balancetv a malo by sa dať vyskúšať. alebo aj na youtube majú staršie videá, kde sa dajú tréningy skúsiť.
@jajus142 ja cvicim s tanou a martinou od ich zaciatku. za mna su super. a je to robene takym stylom, ze ani neviem ako a mam odcvicene. takze ja odporucam balance.
ja tiež odporúčam FITSHAKER 🙂
s ostatnými síce skúsenosti nemám, ale FS nie je len o cvičení, a preto mi vyhovuje, pretože bez správneho nastavenia, ciela, motivácie, vedomostí o strave želaný efekt prísť nemusí, a to FS v plnej miere zabezpečí.
síce si idem sv.slimačím tempom, ale od min.roka mínus 7kg. 💃
FS naozaj funguje
páči sa mi, ako to má komplexne "poriešené" , ich starostlivosť, motivácia, neustála podpora...
Cvičenia, sú krátke a efektívne, striedajú sa tréneri, cvičenia, poprípade si vy navolíte aké preferujete, bonus: jedálniček, strava-tipy, recepty,...
tiež som len skúsila že na mesiac 10€, veď to miniete na sladké...ceny za rôzne jednorázové cvičenia či trénerov sa nedajú ani porovnať.
za mňa určite FS ❤
@jajus142 čauko ja mam predplatne u Jany Landl, skús ked tak aj jeho je to take energicke dost ja som skusala aj Ftishaker a mne to nevyhovovalo, ale 100 ludi 100 chuti ako sa hovori. drzim palce https://www.janylandl.sk/
@jj298 čo sa týka druhov cvičenia tak je na vyber z mnohých - tabata, HIIT, pilates, yoga, atď
z osobnej skúsenosti najviac odporúčam výzvy (novoročná a plavková) ktoré obsahujú mix cvikov + edukačné videa o zdravom stravovaní… veľmi sa mi páči prístup trénerov, celkovo atmosféra tréningu, viac mi to sadlo ako balance tv