Fitshaker a Union

kimit
18. dec 2024

Ahojte,
dnes som sa prihlásila do novoročnej výzvy 2025 a len som chcela dať tip, že ak máte poisťovňu union, tak tam viete nájsť kód na zľavu 20% z členstva. Nepracujem v unione, ale som na rodicaku, takze ma to veľmi potešilo, hlavne keď som už skoro všetky peniaze minula na darčeky 😂
Je tu ešte niekto, kto sa ide zapojiť? 🙂

chichua
18. dec 2024

@kimit členstvo si si vybrala aké? Tiež sa plánujem zapojiť do novoročnej vyzvy

kimit
autor
18. dec 2024

@chichua trojmesačné premium. To bolo najviac čo som si mohla aktuálne dovoliť 😅 zvažovala som aj VIP a ročne premium, ale povedala som si, že ak zvládnem dokončiť tu výzvu tak až potom “vyhodím” toľko peňazí

kubkovan
18. dec 2024

@kimit ja sa tiež chystám zapojiť do novoročnej výzvy, hádam ju už aj dokončím tento rok 😅🙈 ja som zasa ušetrila mesačne členské Telekomom a to tým, že v Moments som si vytočila za asi 20 srdiečok mesiac zadarmo 😁

chichua
18. dec 2024

@kimit tiež tie 3 mesiace sa mi zdali najviac priechodné.

chichua
18. dec 2024

@kimit
@kubkovan aké máte očakávania o výzvy? Ja by som potrebovala trochu schudnúť a hl. brucho stiahnuť. Budem rada za každý cm dole.

kubkovan
18. dec 2024

@chichua ja by som chcela po pôrode si dať brucho do kopy a tiež kondičku, nehovorím že pred pôrodom som mala daku perfektnu postavu, ale spevniť by to chcelo aj keď chudnúť zrovna nemusím, ale keď zo 2-3kg zídu budem len spokojná 😅

chichua
18. dec 2024

@kubkovan podobne akurát pôrod bol pred 7 rokmi 😂

kubkovan
18. dec 2024

@chichua 🤣 ja 4 mesiace, ale aj tak to je jedno hlavne dokopať sa do toho dáko musíme 😃

kimit
autor
18. dec 2024

@chichua ja som po pôrode schudla na menej ako som mala pred tehotenstvom, ale pekne krásne som nabrala aj niečo do plusu. Som 8 mesiacov po pôrode a mám 83 kg. Aspoň 10 keby sa mi podarilo schudnúť za tie tri mesiace bola by som šťastná. Ideálne keby som pokračovala a do leta mala 60. Ale to neviem či je reálne 😂

chichua
18. dec 2024

@kimit 😂 budeme si držať palce nech vydržíme ostatné myslím pôjde.

chichua
20. dec 2024

@kubkovan dakujem za tip na Moments. Včera som kukala ci to mame aj my, keď máme magio Tv a teda tiež mam mesiac členského vo fitshaker zadarmo 😂. Tak využijem toto a potom cez union zľavu 😂

kimit
autor
20. dec 2024

@chichua tak to máš ideálnu kombináciu 😊

kubkovan
20. dec 2024

@chichua nie je začo, treba využiť keď už ponukaju 😃