Ahojte baby, podnikol niekto cvičenie s Marošom, má to niektorá z vás odskúšané?
@didian ja som sa neriadila jedálničkom, chcela som len cvičiť...moja predstava boa niečo na štýl Jany Landl alebo Fitshaker....ak dal Maroš kruhový tréning, mala si si ho celý prehrávať niekoľkokrát sama od začiatku, jeden deń si tam mala napr.rátať si koľko určitých cvikov urobíš za minutu a podľa toho si mala cvičiť, väčšinu cvičení on ani necvičil len ukázal ako máš cvičiť.....no za mňa celé zle, žiadna motivácia, nič....cviky nudné, nebavilo ma to....viac mi naozaj dal fitshaker, či akékoľvek iné video na youtube kde dotyčný cvičil a ja s ním....nebavilo ma pri cvičení si počítať počty cvikov aby som videla či napredujem....pri kruháči napr.dal sériu cvikov a povedal a teraz si to celé zopakuj 3-5x....no na chuja.....chýbala mi aj rozcvička a strečing....
tú rozcvičku a strečing tam mal video ale nie priamo v cvičení....ja keď cvičím chcem mať všetko v jenom videu a nezaťažovať sa preklikávaním či pretáčaním alebo počítaním....
Baby nevedeli by ste poradit co je lepsie? fitshaker alebo tato fitlavia? dakujem
Schudni s dave
Mate niekto jedalnicek of marosa ?
@didian na youtube si pozri videá, sú tam nejaké volno dostupné....funguje to tak, že si zaplatíš členstvo a vyberieš si program - ten si vieš kedykoľvek zmeniť...v danom programe ti ukáže každáý deň nejaké video a to cvičíš, ale môžeš si kedykoľvek zmeniť program, či dať iné video na cvičenie alebo pridať nejaké cvičenie ...ty máš k dispozícii všetky cvičenia v rôznych programoch, takže teoreticky môžeš cvičiť od rána do večera čo len chceš z daných videí....je tam pilates, joga, hitt, tabata, sexybody.....vieš napr.cvičiť aj len podľa konkrétneho trénera ktorý ti vyhovuje.....na začiatok je to super, lebo získaš návyk na cvičenie, najlešie je vybrať si v rpograme nejakú výzvu - novoročnú alebo výzvu do plaviek, tam by mali byť cvičenia postupne aj podľa náročnosti, čiže pri konci už ťažšie videá...treba vyskúšať, nestojí to svety...pozri si najskôr nejaké z videí na youtube a ak by ťa to oslovilo, zaplať si 1mesiac čo je tuším 9,90 - ak ti to nebude vyhovovať mesiac poskúšaš z videí a ˇpotom zrušíš členstvo...pre mňa to bolo fajn, tým že som si to na mesiac zaplatila som to aj chcela odcvičiť a získala návyk....
@didian ahoj, niekto to uz vyssie pisal...za mna to nebolo to prave orechove. Velmi mi vadilo ze on realne necvicil, ukazoval, jednu seriu spravil, dalsie dve/tri sme si mali zopakovat, prip. tam prestrihal svoju prvu 3x. Breptal, vzdychal, ak cvicil so svojou zenou mal furt nejake poznamky. Mna to dost rusilo. Aj to jeho pocitanie, zvuky dodatocne.
Tiez vela cvicil na ruky a nohy, nebola v tom nejaka systematika. Neskor som si zaplatila Zuzku co cvici a tiez som skusila - to je dobre, tam si ale sama urcujes kedy a co cvicis, jedalnicek nic moc. Uz i dve nemky co su na FB som skusila, ale tam len skusobne tri dni a tyzden - za mna lepsie. Jedalnicek mna nezaujimal, vacsinou v skupine FB si to tie zeny pisu, niekedy to odkukam, ale inac si varim podla seba.