Ahojte potrebujem poradit, fitlavia,
schudni v dave v jedalnnickoch pouzivaju normalne potraviny?
Aka surovina Vas zaskocila?
Mam na mysli: protein, erytritol a niake specialne muky.
@janka_23 este sa spytam da sa to odcvicit? Pouzivaju gumy ci nie? Jedla su chutne dlha priprava?
@148terka148 cvicenia su v pohode, vies si vybrat zaciatocnikov alebo pokrocilych, maju dlzku cca 40 minut, plus minus. Ano, gumy pouzivaju, ale vies namiesto nich vela krat pouzit cinky, ak nemas gumu. Jedla su chutne a rychle. Vacsinou vies vsetko uvarit do 30 minut.
@148terka148 ja som bola v schudni s dave a hoci pisu ze maju jednoduche recepty z dostupnych surovin, tak podla mna to tak vobec nie je. polmetrovy zoznam na nakup kazdy tyzden za 100€ pre jedneho bol pre mna uplne mimo. jedla zbytocne komplikovane a zdlhave na pripravu
@pukina dakujem ...kedze mam male deti nemam cas na tolku pripravu
Za mna nie je nič lepšie ako schudnisdave, chápem že 100 ľudí 100 chuti ale veď keď máš nejaký recept od nich a nechce sa ti to robiť tak kľudne si môžeš spraviť úplne inú svoju rýchlu variantu.. aj keď ja som názoru že tie recepty sú fakt rýchle
s Fitlaviou skusenost nemam, len so Schudni s Dave, a tam sa pouzivaju bezne dostupne suroviny, dokonca dost aj takych, ktore su zrovna v ten tyzden v akcii. Nic take ma nezaskocilo, vsetko sa da kupit v obchode, mozno som objednavala akurat tak arasidove maslo, lebo som nechcela to, co mali v obchode. Recepty su jednoduche a chutne. Netreba uplne vsetky suroviny z nakupneho zoznamu kupovat, mnohe som mala uz aj doma. Mnohe ti aj zostanu a vyuzijes dalsi tyzden. Varila som rovno 4 porcie, cize jedli aj muz a deti, nevarila som pre nich zvlast.
Fitlaviu nepoznám, mám skúsenosti len so Schudni s Dave. Potraviny boli normálne dostupné - všetko som kúpila v Kauflande a v Lidli. Nič ma neprekvapilo. Tie recepty mi prišli úplne jednoduché a rýchle, nikdy som nestrávila v kuchyni veľa času a ani by som to nedala pri dvoch maličkých deťoch. S tréningami skúsenosti nemám, necvičila som.
@lalala94 chutne?
A ešte aj tréningy so schudnisdave sú podľa mna topka, máš dve kategórie pre začiatočníkov a pre pokročilých, plus máš tréningový plán do fitka.. jedla sú chutne ak niečo náhodou nelubis pripadne nemôžeš jesť tak klikneš na tu potravinu a ukáže sa ti zámena a presná gramaz, fakt to majú premakane 🙂
A samozrejeme ak nestihas môžeš si variť po dvoch dňoch to iste a takto sa to dá pekne stihat všetko podľa mna
@janka_868 wau dakujem
@148terka148 Fitlavia pouziva normalne potraviny co kupis v kazdom retazci. Raz alebo 2x sa tam vyskytlo kokosove mlieko, ale to uz sa tiez da vsade kupit, sem tam je tam nejaky protein, co sa kludne da nahradit niecim inym. Ja som spoko, zatial jediny jedalnicek kde nemusim kupovat zraloka a jednorozca.