Fitko počas kojenia

lucka186
3. mar 2016

Maminy chodíte niektorá do fitka keď kojíte? Chcela by som schudnúť po pôrode, už som obmedzila stravu, kilá síce idú pomaly dolu, ale myslím, že s cvičením by to išlo lepšie. Len kojím a bojím sa, že prídem o mlieko. Máte niektorá skúsenosť??? Ďakujem za odpovede 🙂

pribinak
3. mar 2016

No tak ked nebudes robit nieco extrémne, tak urcite nie

laura2912
3. mar 2016

Ja chodim, aj doma cvicim aj na mama baby zumbu chodim aj na aerobic, ale vynechavam alebo lepšie povedané obmedzujem cviky na prsia

erienka
3. mar 2016

Ja som cvicila po porode dost intenzivne a s kojenim ziadny problem. Mozno preto nebol problem, lebo som kojila velmi casto, tak sa mi aj rychlo robilo mlieko. Kojila som takto intenzivne (a popritom cvicila) do dcerinych 2 rokov. Teraz po porode to planujem robit rovnako

magic08
3. mar 2016

@lucka186 Po cviceni moze mliecko na nejaku chvilu zmenit chut a babo sa nebude chciet prisat. Samozrejme musis zacat pozvolna, neprepinat sily a nedvihat tazke. Si este kratko po porode, takze moc by som to nesilila. Ja kojim, a pravidelne cvicim. Ale pri oboch detoch som zacala až tak rok po porode. Dovtedy som postavu neriesila, len sa zdravo stravovala

lorela
3. mar 2016

Hlavne nechudni viac ako 4 kg za mesiac, inak všetky toxíny z uvoľneného tuku pôjdu do materského mlieka rovno bábätku.