Maminy chodíte niektorá do fitka keď kojíte? Chcela by som schudnúť po pôrode, už som obmedzila stravu, kilá síce idú pomaly dolu, ale myslím, že s cvičením by to išlo lepšie. Len kojím a bojím sa, že prídem o mlieko. Máte niektorá skúsenosť??? Ďakujem za odpovede 🙂
Ja chodim, aj doma cvicim aj na mama baby zumbu chodim aj na aerobic, ale vynechavam alebo lepšie povedané obmedzujem cviky na prsia
Ja som cvicila po porode dost intenzivne a s kojenim ziadny problem. Mozno preto nebol problem, lebo som kojila velmi casto, tak sa mi aj rychlo robilo mlieko. Kojila som takto intenzivne (a popritom cvicila) do dcerinych 2 rokov. Teraz po porode to planujem robit rovnako
@lucka186 Po cviceni moze mliecko na nejaku chvilu zmenit chut a babo sa nebude chciet prisat. Samozrejme musis zacat pozvolna, neprepinat sily a nedvihat tazke. Si este kratko po porode, takze moc by som to nesilila. Ja kojim, a pravidelne cvicim. Ale pri oboch detoch som zacala až tak rok po porode. Dovtedy som postavu neriesila, len sa zdravo stravovala
Hlavne nechudni viac ako 4 kg za mesiac, inak všetky toxíny z uvoľneného tuku pôjdu do materského mlieka rovno bábätku.
No tak ked nebudes robit nieco extrémne, tak urcite nie