Ahojte ma niekto skúsenost s týmto produktom pomohol niekomu??
Funguje to tak isto ako prípravky na zväčšenie pŕs alebo celulitídu .. nepomôžu .. to ti zato nestojí. Naozaj keď zaradis pohyb do svojho života a nebudeš jesť večer čím zaťažuješ svoje trávenie upravis jedálniček na zdravší (nie diéta ale zmena životného štýlu) tak uvidíš ako kilá pôjdu dole
je to podvod, prosím, nekupujte. príde vám rovnaká škatuľka, ale iné zloženie (čierne korenie, kurkuma) a nezdvíhajú, neodpovedajú, na stránke sa nedá kliknúť, ak si to aj dáte, viete si viac ublížiť a sú to vyhodené peniaze.. pohyb a viac ovocia a zeleniny, to je recept na krásu..
@s_eviii tak ako,podarilo sa??či je to odrb
@zabkalilly dobre rano, takze chudla som takych 6 kg. Asi. Teraz ho uz neuzivam lebo uz nemam. Ale urcite si este objednam, lebo isli mi aj dole kila ale aj ked som jeden den viacej jedla nepribrala som. Takze tak🙂
@s_eviii a ešte sa opýtam,keď Ste tu☺️ mala Ste tú 2 týždňovú ,či na mesiac?
@zabkalilly Na mesiac☺️
dievcata, nasla som akurat o tom clanok
https://hoax.sk/pozor-na-podvodny-web-tvoja-kra...
pani s_eviii ma akurat cerstvo zalozeny ucet a pisala len sem do tohto prispevku,
takze aj jej konto bude asi falosne a zavadzajuce.
@merlin796 Musím povedať, že toto je prvý prípravok, z ktorého som schudla, a pritom som ani necvičila, naopak, sedela som za počítačom, dokonca som aj maškrtila sladkosti. Sama som bola veľmi milo prekvapená -- za 1 mesiac som schudla 7,5 kila, a hneď si idem objednať ďalšiu várku. Naozaj píšem pravdu! Začala som s 89 kg, a dnes mám 81,5 kg. Môj cieľ je 70 kg. Dúfam, že sa mi to vydarí!
@darina52 ja nemôžem povedať že by išlo či i len kilo dole,celý mesiac som poctivo brala tabl.a nič ...a úplne som obmedzila sladké a slané a NIČ !💥💥a po prehltnutí akokeby sa vrátila tá tableta naspäť akokeby vysumela fuj otrasné niečo ...
@zabkalilly Ja to pred jedlom alebo počas jedla normálne prehltnem zapitím vodou. Nič pritom necítim, ani neviem, že som nejakú tabletku prehltla. Neviem, možno každému pomáha niečo iné. Som už seniorka, a tých tabletiek a nápojov na chudnutie som vyskúšala naozaj veľa! Možno každému pomáha niečo iné, a ja som doslova šťastná, že konečne pomocou FatFixu mi kilá ubúdajú.
@zabkalilly Keď si objednáte tabletky na 14 dní (30 ks), oni vám zavolajú a za tú istú cenu vám ponúknu 60 ks na 1 mesiac. Tých prvých 14 dní sa organizmus očisťuje (napr. to vidíte na tom, že chodíte "na veľkú" aj druhý raz večer), potom sa začína chudnúť. Ja som práve skončila mesačnú kúru a objednala som si ďalšiu. Za ten mesiac som schudla 7,5 kila. Necvičila som pritom, neupravila som si stravu. Len som si pred obedom a pred večerou zapila 1 tabletku. Môj výsledok: - 7,5 kg za mesiac. Som fakt šťastná a objednám si ďalšiu várku!
Všetky produkty na chudnutie sú jeden veľký podvod. Keby fungovali, mali by sme všetky miery 90, 60, 90. Jediné pravidlo, ktoré platí na chudnutie je Vydať zo seba viac energie pohybom, ako jej prijmeš v podobe stravy. Žiadne iné zaklínadlo, ani tabletky nefungujú. Proste jedz zdravo a hýb sa. Nič iné v tom nie je. Reklamy motajú hlavy a hlúpi ľudia tomu veria....