FatFix na chudnutie

merlin796
20. júl 2020

Ahojte ma niekto skúsenost s týmto produktom pomohol niekomu??

silviazlat
20. júl 2020

Všetky produkty na chudnutie sú jeden veľký podvod. Keby fungovali, mali by sme všetky miery 90, 60, 90. Jediné pravidlo, ktoré platí na chudnutie je Vydať zo seba viac energie pohybom, ako jej prijmeš v podobe stravy. Žiadne iné zaklínadlo, ani tabletky nefungujú. Proste jedz zdravo a hýb sa. Nič iné v tom nie je. Reklamy motajú hlavy a hlúpi ľudia tomu veria....

sunny8
20. júl 2020

Funguje to tak isto ako prípravky na zväčšenie pŕs alebo celulitídu .. nepomôžu .. to ti zato nestojí. Naozaj keď zaradis pohyb do svojho života a nebudeš jesť večer čím zaťažuješ svoje trávenie upravis jedálniček na zdravší (nie diéta ale zmena životného štýlu) tak uvidíš ako kilá pôjdu dole

kamakuka
19. aug 2020

je to podvod, prosím, nekupujte. príde vám rovnaká škatuľka, ale iné zloženie (čierne korenie, kurkuma) a nezdvíhajú, neodpovedajú, na stránke sa nedá kliknúť, ak si to aj dáte, viete si viac ublížiť a sú to vyhodené peniaze.. pohyb a viac ovocia a zeleniny, to je recept na krásu..

kamakuka
19. aug 2020

Aha, tá istá fotka, ten istý text, iný jazyk, iné meno ..

s_eviii
3. feb 2021

@merlin796 Ahoj, ja som to kúpila ešte minulý týždeň. Schudla som odvtedy už 1kg. Mala by som to užívať 2x jeden deň ale len 1x užívam takže tak. Pritom aj jem celý deň. Takže podľa mňa je to dobré:D ak s tým niekto nemá skúsenosť tak nech nekomentuje)

dasa2206
18. feb 2021

@s_eviii dobry deň a chudnete ďalej......

zabkalilly
11. mar 2021

@s_eviii tak ako,podarilo sa??či je to odrb

s_eviii
11. mar 2021

@zabkalilly dobre rano, takze chudla som takych 6 kg. Asi. Teraz ho uz neuzivam lebo uz nemam. Ale urcite si este objednam, lebo isli mi aj dole kila ale aj ked som jeden den viacej jedla nepribrala som. Takze tak🙂

s_eviii
11. mar 2021

@dasa2206 Dobre rano, teraz ho uz neuzivam, ale schudla som asi tak 6 kg. Povedzme asi tolko. Ked dobre viem

zabkalilly
11. mar 2021

@s_eviii a ešte sa opýtam,keď Ste tu☺️ mala Ste tú 2 týždňovú ,či na mesiac?

s_eviii
12. mar 2021

@zabkalilly Na mesiac☺️

ewka1980
20. mar 2021

@s_eviii prosím ťa,ako pokracujes s tými tbl ? Čítam o nich dosť negatívne recenzie ,a vraj to je podvod ...baby veríte tomu ,či je to haluz ? Aký máte skúsenosť? Ďakujem

19daniela90
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
s_eviii
21. mar 2021

@ewka1980 Poviem ti tak, že mne to pomohlo. Schudla som a som spokojná. Ale možno, že niekomu to nepomôže. Veď nie všetko pomôže všetkým. Ale mne osobne pomohlo takže tak😊

ewka1980
21. mar 2021

@s_eviii môžeš mi.poslat do správy fotky ? Keď si bola pred a po.chudnuti

sten
5. apr 2021

dievcata, nasla som akurat o tom clanok
https://hoax.sk/pozor-na-podvodny-web-tvoja-kra...

pani s_eviii ma akurat cerstvo zalozeny ucet a pisala len sem do tohto prispevku,
takze aj jej konto bude asi falosne a zavadzajuce.

s_eviii
5. apr 2021

@sten Pani, prosím vás. Preto som si nedávno urobila konto aby som sem mohla napísať. Nemala som predtým ešte tu konto. Ale nemusíte veriť, nenútím vás do toho. Len som povedala svoj názor o tom🙂 Neviem ako by som bola falošná kľudne vám dám aj svoj fb🙂

s_eviii
5. apr 2021

@ewka1980 ahoj, pošlem zajtra☺️

darina52
27. máj 2021

@merlin796 Musím povedať, že toto je prvý prípravok, z ktorého som schudla, a pritom som ani necvičila, naopak, sedela som za počítačom, dokonca som aj maškrtila sladkosti. Sama som bola veľmi milo prekvapená -- za 1 mesiac som schudla 7,5 kila, a hneď si idem objednať ďalšiu várku. Naozaj píšem pravdu! Začala som s 89 kg, a dnes mám 81,5 kg. Môj cieľ je 70 kg. Dúfam, že sa mi to vydarí!

zabkalilly
27. máj 2021

@darina52 ja nemôžem povedať že by išlo či i len kilo dole,celý mesiac som poctivo brala tabl.a nič ...a úplne som obmedzila sladké a slané a NIČ !💥💥a po prehltnutí akokeby sa vrátila tá tableta naspäť akokeby vysumela fuj otrasné niečo ...

darina52
27. máj 2021

@zabkalilly Ja to pred jedlom alebo počas jedla normálne prehltnem zapitím vodou. Nič pritom necítim, ani neviem, že som nejakú tabletku prehltla. Neviem, možno každému pomáha niečo iné. Som už seniorka, a tých tabletiek a nápojov na chudnutie som vyskúšala naozaj veľa! Možno každému pomáha niečo iné, a ja som doslova šťastná, že konečne pomocou FatFixu mi kilá ubúdajú.

darina52
27. máj 2021

@zabkalilly Keď si objednáte tabletky na 14 dní (30 ks), oni vám zavolajú a za tú istú cenu vám ponúknu 60 ks na 1 mesiac. Tých prvých 14 dní sa organizmus očisťuje (napr. to vidíte na tom, že chodíte "na veľkú" aj druhý raz večer), potom sa začína chudnúť. Ja som práve skončila mesačnú kúru a objednala som si ďalšiu. Za ten mesiac som schudla 7,5 kila. Necvičila som pritom, neupravila som si stravu. Len som si pred obedom a pred večerou zapila 1 tabletku. Môj výsledok: - 7,5 kg za mesiac. Som fakt šťastná a objednám si ďalšiu várku!

ewka1980
28. máj 2021

@darina52 ja tom u neverim vobec

h2
28. máj 2021

@darina52 Jasné, 7a pol kila dole za mesiac bez úpravy stravy, bez cvičenia a ešte s maškrtením sladkostí. A teraz tú o Snehulienke, prosím.

darina52
29. máj 2021

@h2 Je mi to ľúto, že neveríte, ale naozaj to tak je! Je to pre mňa tiež veľké prekvapenie. Tabletky som dobrala iba predvčerom, takže to je úplne čerstvý výsledok. Už som si objednala várku na ďalší mesiac. Príde mi v utorok. Odvážim sa po 14-tich dňoch a zasa napíšem!