Fasting počas dojčenia

15. jún 2023

Caute, držíte niektorá fasting a kojite? Nestratili ste mlieko? Prosím len mamičky, ktore majú osobnú skúsenosť.

milanemila
15. jún 2023

Ja som pri dcere tak fungovala cca od jej 3-4 mesiacov ked sa mi uz zastabilizovala tvorba a kojila som vyse roka a pol. Pri kojeni treba hlavne dost pit a potom pocas napr tych 8 hod co budes jest (ja som mala 8/16) davaj pozor nech prijmes dost zivin. Do mlieka pojde co ma, len ked nebude mat telo dost zivin, tak sa ti zacnu stiepit nechty, vypadavat vlasy a aj zuby mozu byt problem. Skus to skombinovat aj s kalorickymi tabulkami a davat pozor na deficit.

soraya25
15. jún 2023

Ja ale dcéra už má skoro 3, som v deficite a poste a kilá idu teda sakra rýchlo dole. Mlieka mám rovnako zrejme je to pre telo stále prioritou aj po skoro 3
Rokoch

autor
16. jún 2023

@soraya25
@milanemila dakujem dievcata, už mi to popravde chyba, bola som naučená 5rokov sa taktostravovať. Začnem dnes 😍😊

kiki68
16. jún 2023

Len pozor, aby si nesla moc dole vahou, ja som v deficite isla hned o 5kg dole a potom dalsich 5 kg, lenze dostala som sa na hranicu podvahy a nemohla z toho rok von. Kojenie zozerie tak 800kcal minimalne, cize treba s tym pocitat, ze to moze byt sleha. Nie ze prides o kvalitu vlasov a pod.

milanemila
16. jún 2023

@kiki68 suhlasim, treba urcite brat ohlad na to, ze aj kojenie je energeticky vydaj. Zalezi aj ake velke je babo, lebo je rozdiel, ci ma 3 mesiace a iba kojis alebo ma vyse roka a kojenie je uz iba doplnok.

autor
16. jún 2023

@kiki68 tak veľa? To som nevedela… Má 3 mesiace a on priberá a ja s ním.🙈 Od pôrodu mam 2 kg hore preto som sa rozhodla pre fasting

autor
16. jún 2023

@milanemila ďakujem