Fasting a kalorické tabuľky

4. dec 2024

Ahojte baby
Prosím Vás tie čo držíte fasting 8:16 (8 h na stravu a 16 bez) máte aj kalorické tabulky? resp.odopierate si určité druhy jedal?
Ide o to, že ja nemam absolutne ziadnu pevnu volu, je to katastrofa vydrzim max dva tri tyzdne..Ale tento fasting my velmi pomaha, uz mam dole 3 kila.ALe stylom ze jem co chcem, samozrejme mensie porcie, ale inak vsetko a snazim sa len cas dodrzat.Zaujima ma ako sa stravujete vy pri takomto fastingu,
Dakujem

patriktwd
4. dec 2024

Chces schudnut?
Najlepsie sa je stravovat 80/20. Zdrave-80%/nezdrave-20%!

januska12323
4. dec 2024

Stravujem sa úplne normálne len sa snažím dodržať čas. Na kalorické tabuľky nemám nervy.

autor
4. dec 2024

Chcela som ešte dodať že tym jem všetko myslim varene domace jedla, prilohy, pecivo, sem tam pizza alebo v kine nejaky snack,sladene napoje nepijem od malicka a alkohol len ozaj v čase nejakej oslavy, inak nic..

autor
4. dec 2024

@januska12323 a dari sa ti ?

oslo1
4. dec 2024

Nie, nemam kaloricke tabulky. Nejem UPF (ultra process food), jem mnou uvarene jedlo, a kludne aj domaci upeceny kolac.
Na ranajky mam kavu s trochou mlieka. A potom jem iba obed (od 11-13, podla toho, ako sa stihnem najest) a veceru. AK chcem sladke, jogurt, tak iba hned po jedle. Ak si chcem dat nieco medzi jedlom (toto je vacsinou od nudy v robote, lebo hlasenie sa niekedy neskutocne dlho pretiahne), tak vtedy jem mandle.
Maso kupujem organicke od masiara.

biba_18
4. dec 2024

ja mám aj fasting aj KT - jedno kvôli enzýmom a druhé kvôli živinám, ani jedno som nezaviedla kvôli chudnutiu... mne nevadí zadávať do KT aj úplne najmenšie gramy, vážim si všetko, doslova... ak by som chcela chudnúť, dám to v pohode

januska12323
4. dec 2024

Áno 5 kíl dole za pol roka, nezdá sa to veľa ale som vysoká 1.7m a teraz 55kg. Samozrejme som aj trocha cvičila ale to je tak 10 minút denne, nič extra.

marty_4
4. dec 2024

@patriktwd suhlasim, tiez som sa tohto drzala a ono sa to da! 🙂 treba si proste dopriat aj to nezdrave, islo to lahsie, ked sa clovek aj odmeni, to jednoducho treba, lebo potom aj ta psychika je inde. 😀

grolmulina
4. dec 2024

@januska12323 a co znamena stravovat sa normalne?

januska12323
4. dec 2024

@grolmulina že si kľudne dám aj pizzu, knedľu, slaninu, žiadna diéta len z toho nezdravého menej

taktotedanie
4. dec 2024

Ja tak fungujem
-14kg cca od septembra
Ranajky a vecere si rpbim sama, obed mam taky isty ako zvysok rodiny, ked rezen tak rezen ked dukatove buchticky tak dukatove buchticky, francuzske zemiaky atd

simsalabim
4. dec 2024

Ja zapisujem do KT, jem ranajky, obed, olovrant, veceru. Jem v podstate vsetko, ale tak, aby mi sedeli KT.