Experiment s novou variantou chudnutia

prispievatel
24. okt 2020

Neľakajte sa toho vážne vyzerajúceho nadpisu, to v zátvorke je pre to že vysvetlím:
Idem spustiť svoj vlastný vynález chudnutia inšpirovaný s niečim ale nechcem viac povedať keďže ide len o experiment ktorý začínam na sebe samom a tému máte sledovať preto pravideľne lebo na týždennej báze sem budem písať dosiahnuté výsledky. Pred vianocami experiment ukončím a ak bude viditeľný výsledok, tak vám napíšem na čom sa zakladá ale najprv chcem vidieť výsledky ja sám.

Ide o niečo netvrdím že nevyskúšané ale ako čítam tie kvantá tém čo sú tu, tak ani jedna nieje o tomto type chudnutia. Pritom ido o jednoduchú vec kde netreba ani cvičiť, ani si robiť nejaké špeciálne jedlá, a nie sú za tým ani tabletky ani nič podobné. Len sledujte.

P.S.
Viem že časom sa témy prepadnú na spodok fóra lebo ich vytlačia tie novozaložené tak buď su to dajte do záložiek alebo označte že sledovať, dať do oblúbených, proste zariaďte si to tak, aby ste ju našli aj o mesiac.

deti95060810
24. okt 2020

😀😝

prispievatel
autor
24. okt 2020

OK takže prvé váženie 114kg - dátum 24.10.2020 začínane 🚀

Vlastne táto téma bude niečo ako extrémne premeny formou fóra. Každý víkend jedno váženie a približne pred vianocami to ukončím dajme tomu 20.12. alebo aj do konca roka to je jedno. Ide o to že aby boli viditeľné výsledky 2 mesiace musia ubehnúť.

modrava
24. okt 2020

nieco co este nebolo vymyslene? v chudnuti?

prispievatel
autor
24. okt 2020

Ako nie že by to ešte nebolo vymyslené, ale tento spôsob sa nevyskytuje ani v časopisoch, ani bežne na fóre, či v hocijakých radách, a neporadil by to ani fitnesstréner a pod. Ale nechcem zakrýknuť. Najprv výsledky a potom uvidíme.

alienkami
24. okt 2020

Som zvedavá na nový uhol pohľadu. Každému vyhovuje niečo iné, možno si práve našiel niečo, čo ti (a možno aj niekomu ďalšiemu) sadne. Držím palce

katka2602
24. okt 2020

Hmm to si prečítam 🙂 Držím ✊

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maciatko93
24. okt 2020

Pridám sa

nikolas0503
24. okt 2020

pripnem sa.

prispievatel
autor
24. okt 2020

Jasné sledujte a držte palce dúfam že bude aj pod tú stovečku 😉
vlastne aj vy podporujete mňa lebo mať pri tom publikum je veľká psychická podpora 🙂

janinka007
25. okt 2020

🍌🍋🍊🍉🍈👍

lauriema
25. okt 2020

@prispievatel no ja tiež zapnem upozornenie, zaujíma ma to ale mohol si viac prezradiť teda, teraz som nedockava

nadaphotography
25. okt 2020

@prispievatel všetko je síce pekné. Ale raz za čas sa tu prihlásiť a napísať nejakú váhu vie viac ľudí. Skôr by som verila fotkám.

prispievatel
autor
25. okt 2020

Ľudia nechcem to zakrýjnuť o to ide. Ak by nevyšlo tak nechcem zavádzať. Ak sa podarí však 2 mesiace neni veľa a bude na svete účinná univerzálna diéta.

modrava
25. okt 2020

@prispievatel a co tak ju sem zavesit, nech sa moze pridat kto chce...
ak bude ucinna, budes mat potvrdene vysledky aj od inych chudnucich.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lauriema
26. okt 2020

@prispievatel Toto je žart? Alebo si ty nejaký vedec? Véd prezraď a pridáme sa.... Nebudeš v tom sám predsa, môžme si písať navzájom že kto koľko schudol

prispievatel
autor
27. okt 2020

Nejde i nič novovymyslené, na to nemusia svetové kapacity prísť lebo je to holý fakt, ale väčšina tak nediétuje a nikto ani tak neradí diétovať. Neni to obvyklý spôsob ale univerzálny z toho dôvodu že to súvisí s príjmom potravy a to platí na každého. Čo je hlavný problém čo zvykne byť pri neúspešnom chudnutí? Položme si otázku. Vždy je to o tej hlave všakže? Už vo viacerých témach bolo že "kým neprepneš v hlave ten vypínač" t.j. ak nemáš silnú vôlu nepomôže ti ani psychológ! Aj v extrémnych premenách som videl 2 prípady keď súťažiaci nedokončil úlohu a v oboch prípadoch to zlyhalo na tom že nedodržal stravu. V jednom prípade tajne jedol to čo nemal, v druhom prípade jedol síce to čo mal ale nevážil si porcie a dal si toho viac... V oboch prípadoch však išlo o to že opäť to sebazaprenie.

Takže najuniverzálnejšia diéta je to známe "CICA NEŽER!" ale mnoho ľudí má problém s tým odopieraním. Cedulka s nápisom nežer, či dať na chladničku zrkadlo, nezaberá u ľudí čo sú už notoricky závislí na jedení a ja riešim tých. Tí čo nemáte problém s disciplínou tak pre tých vlastne nič nové nemám. Ja chcem pomôcť tým (aj ja som medzi nimi) ktorí majú problém čokoľvek dodržiavať. Nedokážu si dlho odopierať.

Ale ešte aspoň mesiac počkajte chcem vedieť ako to dopadne.

prispievatel
autor
1. nov 2020

Dátum: 01.11.2020
Koronatest: Negatívny
Váha: 112kg

sebastianmichal
4. nov 2020

@prispievatel ked ti to tak pekne pojde kazdy tyzden budes mat krasny darcek na vianoce pod 100kg drzim palce

prispievatel
autor
8. nov 2020

Dátum: 8.11.2020
Váha: 107kg

No vidíte že to ide pekne dole? Ak to takto pôjde ďalej uverejním recept. Ale dopredu upozorňujem že nie všetci spĺňajú podmienky na jeho riealizáciu i keď to biologicky platí na každého človeka je tam civilizačný dôvod... Vlastne môj experiment nierieši ako jesť, koľko jesť atď. Ale rieši tú závislosť keď je problém v hlave a slabá sebadisciplína.

h2
15. nov 2020

@prispievatel Ahoj, ako pokračuješ?

malinoismum
15. nov 2020

@prispievatel držím palce, ako ti to ide?🙂

prispievatel
autor
15. nov 2020

Ajaaaj zlá správa ľudia. Už to niekde zlyhalo. Mám aj tušenie kde, takže viacmenej je to moja chyba. Preto som nechcel rozpisovať ako to robím lebo sám som nevedel či to bude fungovať. Pribral som!
Dátum: 15.11.2020
Váha: 108kg ☹

malinoismum
15. nov 2020

@prispievatel ale čo... ideš ďalej a pamataj si že je to len v hlave.. posielam veľa síl !!!

h2
15. nov 2020

@prispievatel Bóže! 1 kilo je nič! Nemaj také negatívne myslenie, že "zlá správa" a "zlyhanie". A hlavne, ak vieš, čím to je.
Ehm..., nechceš už prezradiť, o čo ide?

prispievatel
autor
18. nov 2020

Áno je to v hlave a moja účinná zbraň rieši práve ten problém v hlave. Tou metódou nieje žiaden zázrak. Proste minte peniaze a potom to pôjde lebo:

Pevná vôľa na chudnutie musí byť v nepriamej úmere s peniazmi:
Čím mám menej peňazí ↓ tým mám pevnejšiu vôľu chudnúť ↑
tie peniaze však musia byť blízke k nule, potom aj moja pevná vôľa chudnúť je veľmi silná.

alienkami
18. nov 2020

Sorry, ale toto vyznelo ako:
Ľudia, nakúpite si niečo pre radosť (hocaké blbosti), miniete prachy a nezostane vám na žrádlo = odpadne problém s dodržaním "Cica, nežer!"

monikamoniak
18. nov 2020

Toto je riadny bizár