Ahojte ....co je lepšie na chudnutie elipticky trenazer alebo stacionárny bicykel? Stravu mam upravenu len potrebujem nejaký pohyb, som doma na MD, s detmi to je slabé von prechadzky a tak lebo ako zozimilo nechcú moc byt von tak by mi niečo bodlo na doma
Ďakujem za každú radu a recenziu 🙂
Bolo to síce už dávno, ale "orbitrek" ma bavil viac ako bicykel. Z toho ma bolel zadok, zle sa mi tam sedelo, neviem, ani ten druh pohybu ma nezaujal, tak sme ho neskôr aj predali. Ak by som si mala vybrať, tak určite eliptický trenažér. Na tom som rada cvičila... Teraz mám bežecký pás a som spokojná.
Odporucam bike na indoor cycling, resp spinning. Je to fakt dobra vec ale musis naozaj makat a mat vysoke tepy a poriadne sa spotit. Nie len pomalicky krutit pedalmi.
Za mňa elipticky-kvoli rukam a celkovo mi je prijemnejsie, keď stojim. 😃
Ak nebyvas v izolovanom RD tak posud aj hlucnost toho stroja. Aj v ramci bytu to mozu byt ostatnym neprijemne zvuky a otrasy.
@madeincssr eliptickya ani bike trenažér teda nemá problém s hlukom - mala som aj na byte.
Eliptik
Za mna elipticky trenazer kedze pri cviceni na nom zapajas cele telo, na bicykli zapajas len nohy a boli z toho zadok :D Nad beziacim pasom si nepremyslala? Ja si na nom zvyknem dat rychlu chodzu ked deti zaspia, je to super
@linda117 pas taky lepší je drahy tak to moc ani Nie 🙂
čo ťa viac baví…