Eliptický trenažér - orbitrek

kvetinka103
Včera o 18:53

vy tu poradite vo vsetkom 😁 otazka c.1 - dostala som taky starsi elipticky trenazer, ci orbitrek neviem 🙄 aky je v tom rozdiel?
otazka 2 - cvicim nanom, a ked si zapisujem aktivitu do KT tak mi vypocita spalene kalorie aj so 100kcal rozdielom...ked dam elipticky trenazer tak mam spalene 359kcal a ked orbitrek tak 253kcal.. a na displeji toho pekelneho stroja mam 270 🧐 tak asi mam zapisovat aktivitu na orbitreku vsak? ked je to cislo blizsie tomu co mi ukazuje aj trenazer

biba_18
Včera o 19:46

ja by som zapísala toľko čo ukazuje ten stroj. v KT sú zadané kcal podľa toho ako kto sa vyspí a ako to zapíše…

biba_18
Včera o 19:51

a orbitrek je značka eliptického trenažéru - ale akosi sa značka stala synonymom - ako botasky, xerox, alebo džíp…

hugigugin
Včera o 21:44

@kvetinka103 nie do KT sa žiadne aktivity nepíšu. Vyber si režim, podľa počtu cvičení cez týždeň . Aktivitou totiž je aj trávenie, dýchanie, spánok, sex a ine a to nezapisuješ tiež. Potom ak zapisuješ aktivity tak sa ti kalorie nezobrazia dobre . Podla prilozenej fotky ti tO pojde lepsie.
Ak nemáš hrudný pás spárovaný s hodinkami alebo trenažérom zbytočne zapisuješ lebo nie sú presné.