Eliptický trenažér Duvlan

breizh
24. feb 2017

Máte niekto skúsenosť s touto značkou? Majú predajňu v Bánovciach, rád by som manželke kúpil DUVLAN Quinn Ergo ale bohužiaľ ho nemajú vystavený ani na predajni. Máte niekto tento eliptikal? Ako ste spokojný?
ďakujem za každú info
B.

solidadesol
24. feb 2017

ja som odnich kupila elipt.trenazer, neviem presne typ, ale mam ho uz 4r, necvicim na nom sice prilis casto,ale som spokojna.

breizh
autor
25. feb 2017

Dakujem. Nikde okrem ich vlastnej predajne ich nepredavaju, tak mi to pride divne.

pepek11
27. feb 2017

S Duvlanom osobne nemáme žiadnu skúsenosť, ale my sme na jeseň riešili rovnaký problém. Dlho sme zvažovali rôzne možnosti (medzi nimi bol aj Duvlan), ale po zvážení všetkých pre a proti sme sa rozhodli pre iný "stroj". Stál o niečo viacej, ale sme spokojní. My sme na ňom chceli cvičiť obaja a je medzi nami dosť veľký výškový rozdiel, tak preto sme museli zvažovať kompromis. Prečítaj si recenzie na tento eliptical na našich aj zahraničných stránkach (české, anglické, nemecké prípadne aj iné ). Duvlan je slovenský výrobok, čo je fajn. Majú sídlo v Bánovciach nad Bebravou. Pozri si ich webovú stránku. So zárukou, myslím, by nemal byť problém. Ani s náhradnými dielmi.