Rozmýšľam kúpiť si stroj na cvičenie s ktorým ste spokojné?Aj ho využívate či časom to je stojan na oblečenie?🙂na čo mám dbať?Nepotrebujem nejaký značkovaný super...zatiaľ som pozerala len Decathlon a Intersport
V Decathlone si pozri na ake pouzivanie je urceny (pisu cca na kolko hodin cvicenia). Ja som si kupila drahsi, cvicila na nom cca 3-4x tyzdenne hodinu co podla popisu mal zvladnut a napriek tomu mi na nom praskla kovova konstrukcia. Nastastie s reklamaciou nemali problem a hned vratili peniaze. A ci z neho nebude stojan na oblecenie zavisi aj od tvojho odhodlania cvicit 🙂
Ak zacinas a nevies ci pritom zostanes, kup si mini steper z decathlonu stoji cca 30e..pol hodina = minimalne 200 kalorii, zapotis sa fakt..je maly, skladny a ked ho nebudes pouzivat vojde sa pod postel alebo do skrine 🙂
A ak mas nejaky budget navyse, kup si aj jednorucky alebo gumy, s ktorymi pekne posilnis svaly a tiez su skladne..
Ja som zacala takto cvicit pocas prveho lockdownu, v lete som mala najlepsiu postavu doteraz vobec 🙂