Ahojte, nájdu sa tu žienky, čo cvičia na eliptickom trenazeri?
Ahoj a ako často cvičíš?
ja taky ;)
fu, hodinu ja este nedam. Doma ho mam uz dlho, ale je to love-hate relationship. Teraz som ho zasa vzala na milost, lebo ved, sunky :D Mne pomaha dobre chudnut, troska pozor na stravu a ide to. Cvicim tri dni za sebou, den pauza, zasa tri dni...nasla som si jednu 30 dnovu vyzvu na brucho, tak to spajam.
Vzdy si dam minimum pol hodinu. Proste som si povedala, ze tu polhodinu z neho nezleziem, ak nebudem vladat, pojdem pomalsie, ale nezleziem ani za svet. A zmierujem sa s tym, ze je to "neprijemne", keby to bola cista radost, sme chude vsetky. Proste musim ist cez bolest :D
A snazim sa dopracovat na tu hodinu, potom budem na seba pysna. Vsetko nad polhodinou super, najprv si poviem vydrz do 10 km, potom vydrz do 45 min, vydrz do 500kcal. Najdlhsie som vydrzala 50 min, a to som sa potom 15 minut zviechala zo zeme. Nulova kondicka, co ti poviem 🙂
Ale je to super na domace cvicenie, pustim serial, zavrem dvere a makam.
Oooops, dako som sa rozpisala :D ako rychlo na nom "behas"? Ja tak 20 km/h
@gladys_07 ahoj, to je super,že si sa rozpisala, to ma teší. ja cvicim tak,že 4dní za sebou, potom deň pauza, jeden deň cvicim a dva dni pauza, to kvôli práci, po každej dvanastke sa mi nechce, takže zas až tak premavat sa nemusím 😝 no a najviac som dala 70minút, včera napr 50, ale väčšinou hodinu, to je pre mňa také najsuper, ja tam mam že krokov koľko, to je cca 7500 a km teraz som zmätená, lebo mne ukazuje 3,300 cca, lenže čo to je, ja som myslela,že kilometre. no musím to ešte poriadne vyzistit. ja som s ním už niečo zhodila, aj stravu som upravila a tvaruje sa postava. co ma najviac teší je,že ma to proste baví
tych 3,300 budu asi kj, vychadza to na 788 kcal, co celkom sedi, ak cvicis hodinu. To mas super, ak aj striedmo jes, mozes denne usetrit 1000kcal. Niekde som citala, ze 7000 kcal je jedno kilo, cize za tyzden mas kilo dole, parada!
Bavit ma to nebavi, ale ja celkovo sport nemusim...mozno tak bycikel. Takze sa vzdy musim motivovat "zdvihni prdel a makaj" 🙂
Dala som sa na chudnutie po lete, ide zima, nemam stres - ked schudnem do vianoc, dobre, ked nie, tak neskor. Chcem sa dostat na 54 kil (podla nejakeho vypoctu mi vyslo, ze je to moja idealna vaha, uvidim, ci budem potom sexica), ked sa mi to podari, uz som si nasla krasnu a drahu koselu, ktoru si kupim. Ktovie ci ju vobec este budu mat ked sa ja dostanem na 54 kil :D
Zienky a aku znacku mate?ja som si porovnavala 2 eshopy a neviem sa rozhodnut ktory stroj si kupit.chcela som sa zmestit do 500 eur ale odporucali mi radsej zainvestovat viac aby neskor nehrkal nevrzgal a neznicil mi kolena😕
odporucali mi Kettler VITO M, aj som nan citala recenzie, ze je dobry, tak si este pokukam a do vianoc si nieco vyberiem 😉 dakujem kocky 😉
@pusinka7 jaaaaaa 👍