Efektívne cvičenie

20. mar 2023

Žienky čo by ste mi poradili. Doteraz som skúšala chudnúť len stravou ale váha sa bohužiaľ nehýbe. Chcem teda začať cvičiť doma. Zvažujem možnosť 6 krát do týždňa každý deň 30 minút. Hlavne kardio s vlastným telom. Mám doma aj činky, gumy, zaradiť aj tie alebo sa vyslovene zamerať len s vlastným telom? Schudnúť potrebujem cca 6 kg.

palculienka40
20. mar 2023

Ja som zacala na eliptickom trenazeri. Doma v klude kedy mozem.

benit
20. mar 2023

Ja som si stiahla 30 dnova fitnes vyzva. Davam 3- 4 dni naraz. Aby to malo aj efekt. Lebo som zacala na najlahsom. Precvicis cele telo. Ale priznam sa, ze si pridavam aj pocet opakovani.
V podstate mi ide o to, ze su tam cviky na konkretne partie, pripomenie sa mi to, cvicim podla toho ako mam pocas dna cas.

zic
20. mar 2023

Ak sa ti nehybe vobec vaha, tak to robis zle... Holt vydaj kalorii musi byt vacsi ako prijem. Nerob blbost, zacni jest pomenej, ale pravidelne 5x denne.. najviac na ranajky, potom s odstupom 2-5 hodiny nejaky jogurt, potom obed a olvorant... Veceru vynechaj alebo ked tak len nejaky tvaroh apod... Vsetkeho z mierou. Nejedz smazene...
Idealne si zaplat vyzivoveho poradcu, co ti to vysvetli a nastavi, aby si vedela sama, co mas varit a jest... Cvicenie je fajn na zpevnenie tela a tak, ale ak nespravis nieco s jedlom, len z cvicenia nezchudnes (aj drsne kardio ma zanedbatelny vplyv voci celodennej spotrebe kalorii)

jostiak
22. mar 2023

Ale ak chces chudnúť, strava je kľúčová...niečo asi robíš nesprávne. Dôležita je vyvážená strava, a samozrejme mierny kaloricky deficit, ak chudnes. Cvičenie je výborný bonus. Môžeme sa spolu pozrieť na to, ako a čo jedávaš a uvidíme, čo tam treba zmeniť. Bude to asi na trošku dlhšiu diskusiu, tak kľudne sukromne...

evica17
9. máj 2023

@benit ahoj, kde si si stiahla tu 30dovu fitnes vyzvu ?