Efektívne chudnutie po antike

lulu_mih
13. máj 2020

Zdravím...volam sa Ľudka mám 18 rokov.Pred rokom v aprili mi gynekolog predpisal hormonalnú antikoncepciu, kvôli nepravidelnej a silnej,bolestivej menštruácií.Tvrdil že z toho nepriberiem. Pripomínám od 15 som.mala maximálne 50 kíl a vysku 174. Áno chcela som pribrať ale nie veľa.
Takže začala som ju brať.Po pol roku brania som pribrala 15 kíl.Po roku som pribrala 24 kíl.Podotýkam cvičim od 15 a zdravo sa stravujem.Venujem sa veľa športom(futbal,volejbal,box...). Takže som sa udržiavala v zdravom fyzickom stave .Cvičila som aj popri braní antiky.každy deň.Takže chcem sa Vás spýtať ako efektívne schudnuť aspoň 15 kíl? Som z toho zúfala,kleslo mi sebavedomie Mavala som aj kvôli tomu depresie.Kolena má bolia a aj sa mi to odvíja na na zdraví. Takže bola by som rada za každu rozumnú odpoveď. Ďakujem.

malinka2179
13. máj 2020

Asi jediná rada je, vysadiť ju..

denden77
13. máj 2020

@lulu_mih s chudnutim ti nepomozem.. ale isto zmen tabletky

montemotherone
13. máj 2020

@lulu_mih antika je humus dokalíš si zdravie. Pre doktora je to biznis keď ti ju predpisuje a nič sa tým nerieši. Je to len náplasť. Radšej si uprav životosprávu, dostatočne oddychuj, neponocuj... Nasaď si ženské čaje- Rebríček, alchemilku, ďatelinu...

lulu_mih
autor
13. máj 2020

Vysadila som ju koncom minuleho roka :(

lulu_mih
autor
13. máj 2020

Čaje moc milujem ❤a ponocujem ako každy študent ale musim to upraviť...ale trapi ma ta vaha ..... :/

lulu_mih
autor
13. máj 2020
saskia_98
13. máj 2020

Co si to mala za antiku ? Ja som brala 4 roky antiku v kuse a nepribrala som z nej ani pol gramu.

lulu_mih
autor
13. máj 2020

@saskia_98 dinorete (alebo nejako tak)

montemotherone
14. máj 2020

@lulu_mih jednu takú mám doma, takže viem ako to je s tým ponocovaním, vkuse na mobile... 😉 Nedostatok spánku a nesprávny oddych majú priamy súvis s priberaním až dokonca s obezitou. Staraj sa o seba a nezanedbávaj to. Normálne jedz, nehladuj, ale snaz sa vyhýbať zbytočným cukrom, tukom. Potrebuješ bielkoviny, chudé mäso, vitamíny a dostatočné množstvo tekutín, hlavne normálnej čistej vody. Nezameriavaj sa na váhu, ale na dostatočný príjem živín a pohyb. Váha nič nehovorí a kolíše podľa pomeru tuku, svalov, vody v tele... A koniec koncov, máš len 18, si vo vývine. Kolísajúci menzes je úplne normálny. Skús si sprísniť režim, pravidelne sa hýbať na čerstvom vzduchu (každý deň! aspoň polhodinová prechádzka a niekoľko krát do týždňa nejaká väčšia záťaž- bicykel, beh...)

lulu_mih
autor
14. máj 2020

Sladke nejem, denne pijem poslednou dobou uz len 2 litre cistej vody + čaje.Ďakujem teda ❤musim byť ma seba prisnejšia