Zeny prosim o radu. Som po 2. Porode skoro 2r, nie ze nedokazem schudnut, ale priberam! Nonstop som hladna, ale tak ze mi je zle od zaludka, toci sa mi hlava uz 2h po obede. Rano ked si dam na lacno pohar vody, je mi na zvracanie. Vsetci v rodinemi nadavaju ze som tucna. Ked si damna nedenie nieco lahke aj tak budem hladna alebo mam potom hroznu chut na sladke.
Oci mam suche palia ma, vlasy, plet vsetko suche. Unavena som ze by som spala aj po stojacky. Kozna mi kazala Zn+Se, obvodak dal Mg a inak mi vraj nic nie je, na gyndu termin az pred Vianocami. Uz ani nesoferujem, toci sa mi hlava aj ked sa pozeram na pohybujuce sa predmety. Kym som kojila este ako tak aspon hmotnost sa drzala.
Coskoro nastupim do prace, no takto to nezvladnem.
Hanbim sa uz aka som tucna a ze nevladzem sportovat.
Ku akemu lekarovi mam ist nech zistia co mi je?
@pribinak cukor som si tyzden merala vsetko ok.
Ranajkujem 6:00 pecivo s niecim, desiata nieco jogurt ovocie, obed polievka a druhe a po obede total utlm. Uz by som len spala a sladke jedla... To pojem kadeco a vecera vacsinou varene z obeda.
@pribinak uz som skusala aj normalne jedalnicek ze rano vlocky s ovocim, menej peciva viac proteinov.. este horsie to bolo.
odbery na stitnu zlazu tiez urobili? Vsetko naznacuje na znizenu funkciu
@tenerifka no ved prave ze neviem a on moc teda nekonzultuje vysledky. Nuz asi pockat asi len na tu gyndu a snad mi tam urobi odber.
Na stitnu robi odber obvodna.Nie si anemicka?
@luccija anemia nie. Obvodny nic len krv zobral ze ok. Na gynde do nedavna stale tlacili HAK ale to nie je riesenie. Teraz mi dali vymenny listok na endokrynologiu.
Tak keď endokrinológia to je dobra cesta. Tým sa vie potvrdit/vylúčiť štítna žľaza.
Daj si zmerať cukor v krvi, to sa dá aj v lekárni a obvodný nech ti urobí krvny obraz
Mizno by bolo fajn napísať kedy a čo jedavas