Ahojte máte niekto skúsenosť s tymto drinkom na chudnutie?
Podľa mňa je to somarina, ale ono tieto drinky zvyknú dosť zasýtiť. Kolegyna napr namiesto olovrantu alebo desiatej pila v práci takýto drink, vynechala úplne jedno jedlo. Schudla dosť ale samozrejme chodila cvičiť a ostatnú stravu mala tiež zdravú a vyváženú.
má to význam len ak sa zároveň zmení stravovanie. Môže to nahradiť 1 jedlo, len potom aj tie ostatné jedlá musia byť upravené, bez sladkostí, menšie porcie a hlavne treba veľa piť čistú vodu pri tých práškoch. Schudla som, ale nie z toho drinku, zo zmeny jedálnička
@simik238 fanrasticke a zdrave su chia semienka (do jogurtov, napojov, kasi...). Chia funguje tak, ze sa v zaludku nafuknu, ochrania zaludocne steny a sposobuju pocit nasytenia.
A mas to zdrave, bez chemie a zbytocneho predrazeneho marketingu a ano, uzivala som dlhodobo a bolo to super.
@aliaray1 prosím Ťa, ako pripravuješ tie chia semienka? Neviem tomu prísť na chuť. Len tak nasypeš do jogurtu? Počkáš?
Ano aj ja som schudla po totmto drinku s prichutou vanilla
@mariaveronikag velmi mi to chuti v shakoch a ano, do jogurtu nasyoem a tvarim sa, ze je to mak 😂.
Ked si robim bananove mlieko, drcnem tam za 1PL, alebo mixujem cerstvy spenat+ananas+med+chia a takto to konzumujem.
Škoda, že všade dávajú mlieko, nie je niečo podobné bez obsahu mlieka? Ďakujem
@aliaray1 ďakujem 🙂
@hrabovo existuje toto : https://gymbeam.sk/prasok-vegan-food-saturo.htm...
Je to drahšie, ale zase väčšie balenie a je to aj vanilkové
podľa mňa je veľmi dobrý. Aj celkom dobre zasýti človeka. Ale najlepšie chutil neutrálny len prestali ho žial predávať. Už majú len vanilku a čokoládu. Podľa mňa s ním môže človek schudnúť.