Domáci nápoj na chudnutie

sofi2030
20. jún 2024

Ahojte baby, viete poradiť nejaký domáci nápoj na chudnutie? Viac verím tomu ako nejakým drahým tabletkám a podobne. Cvičím aj sa snažím dodržiavať stravu,ale myslím, že s nápojom by bolo chudnutie efektívnejšie. Ďakujem za komentáre.

dzulli1980
20. jún 2024

Za mňa je jediný zaručený recept proste zmeniť stravu, hýbať sa ... kolegyňa toť držala diétu s Ketodiet, na parádu schudla, z brucha, stehien, proste aj z tých problémových partií ... postupne začala prechádzať na normálnu stravu a aj brucho aj stehná sa jej vracajú, denno-denne v priamom prenose to vidím, sedí so mnou v kancelárii ... proste tabletkami, nápojmi organizmus neoklameš, možno na chvíľu, kým to berieš ... ja som si dala záväzok tento školský rok schudnúť, len úpravou stravy, znižovaním veľkostí porcií, pohybu mám dosť, no problémové partie (spodné brucho) cvičím atď. ... išla som zo 77 na 71 ... možno sa Ti to zdá málo, no viem, že je to natrvalo, proste sa mi postupne žalúdok stiahol, nepotrebujem jesť toľko ako predtým.

evacim
20. jún 2024

Ver mi, nepotrebuješ žiadny nápoj, dokonca ani cvičenie (to je len milý bonus).. kalorický deficit..strava strava a ešte raz strava

jaja20
21. jún 2024

@sofi2030 Čarovný nápoj na chudnutie nepoznám, ale môžem ti odporučiť tabletky Diterpex, ktoré mne pomohli v
"žravom" období.