Domáce chudnutie

suecy
1. mar 2013

Ahojte babule ktora sa ku mne prida z chudnutim?sama sa k tomu nejako neviem dokopat a uz by mi bolo aj treba po porode som uz skoro dva roky a potrebujem dat dole 35-40kg
Mate nejake rady typy triky domace cviky,nejake osvednene financne nenarocne diety?
bola by som rada keby som mohla diskutovat z niekym kto ma rovnaky problem,popridavame foto a nejake motivacie a podobne veci 🙂

irriss
1. mar 2013

@suecy
Prave jsi vytvorila Temu c.2099886345 s podobnym textem ale se stejnym duvodem...a cilem.. 😉
Obrat se na stryce Googla.. 😉

suecy
autor
1. mar 2013

@irriss dakujem za radu ale predstav si ze google poznam a nic uzitecneho mi neporadil 😉 je tam xy diet, niektore som vyskusala a akurat som z nich po lekaroch musela chodit...takze asi tak.. 🙂 co som tuna citala temy ze mam nadvahu 6kg hah to je nejaka nadvaha 😀 😀 😀 hladam zienky z podobnou nadvahou ktore sa k tomu este nedokopali a skupinovo nam to pojde lepsie......
ale dakujem za tvoj prispevok aspon viem ze existuje google 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

suecy
autor
1. mar 2013

Niekto zo Zavara na ranne behanie?

irriss
1. mar 2013

@suecy

Tak zkus znovu uja Googla..nebo rovnou tady na Foru- do kolonky "Hladaj vo fore"...zadej napr."Chcem schudnut 30kg" a uvidis, ze najdes... 😉

suecy
autor
1. mar 2013

@irriss diky pohladam 😉

zivika
1. mar 2013

@suecy pri vysokej nadvahe sa behanie neodporuca, znicila by si si klby...a nehovor, ze na googli su len diety...ja som googlila a nasla som dost info o zdravej strave a sportovani, su aj fora zamerane priamo na chudnutie zdravym sposobom zivota, kde sa ludia navzajom podporuju, tak skus hladat podporu a rady skor tam, alebo sa pridaj do uz existujucej skupiny (fakt ich je tu milion), kde sa zienky aj s vysokou nadvahou podporuju a kilecka idu dole...nesmies byt leniva ani vela surfovat a googlit, ked chces schudnut 😉 inac drzim palce, ja som tiez davala dole 25kg a tusim ma to coskoro caka zase, len dufam, ze to uz nebude tolko 🙂