Dnes pri prezeraní instagramu som sa zamyslela. Videli ste niekedy v živote takú dokonalú ženskú postavu, tvár, vlasy ako majú ženy na ig? Viem že instagram nieje úplná realita ale napr. ženy v love island.
Áno videla. Ale za mňa je to aj tak vec makepu, masiek na vlasy, umelé milalnice, a strava, posilňovňa. Bez toho je každá žena "len prirodzene pekná"
A kde? Ja som ženu s takým telom napr v živote nevidela. Mám 31
Ale ano, su aj dokonale zeny. Ktorakolvek plaz v zahranici i u nas, netreba ani ig. Kde su aj tak casto aktivne filtre zapnute.
Tam v plavkach mozes vidiet vsetko priznane,nefiltrovane. Takze ak sa pozeras, vidis aj krasne zeny.
Ibaze na tych postavach aj pracuju. Cvicia, kremuju, masaze, ...
Od boha ju maju tak do 18-21 rokov. Potom bez prace nie su kolace, iba pomaly sa coraz viac trasuca huspenina a celulitida aj na inak stihlych stehnach a gulatom zadku.
Neviem aké ženy sú na instagrame, sledujem tam zaujímavejšie veci ako cudzie ženské, ale ano, veľakrát vidím peknu ženu s peknou fakt dobrou postavou.. Neviem ci by na tom malo byt také nereálne
Samozrejme 😉 jednou z nich je aj moja sestra, postava úplna dokonalosť 😀 a videla som veľa takých žien 😉 lenže predstava dokonalej postavy je u každého iná...čo ty považuješ za dokonalé, nemusím ja a xyz ďalších ľudí
videla som nazivo dost zien s dokmonalumi postavami, vazne.
ale viem, ze makaju ako ptroci na tom, aby take postavy mali.
a maju spravene prsia - vkusna velkot, ziadne D a vacsie ohavy na hrudi
No ja práveže na kúpalisku som takú ženu ešte nevidela.. Ale asi nenavštevujem tie správne miesta 😁
Ja vidim bezne pekne dievcata s krasnou postavou. Juuu a ako im zavidiiiim
Jasne, ze stretavam.
jednu taku poznam z nasho mesta, ale chodi na fitness sutaze a ma silikony, jej tatko je znamy mafianko ktory jej ich z lasky zaplatil :D ale v hlave toho vela nepobrala.. Inak aj na insta mas vela “ real” profilov kde davaju zeny fotky v lichotivych “pozach” a hned vedla fotka bez priklasenia, tuk, celulitida… brucho. Proste porovnavat sa so zenami na insta nema zmysel, aj v reale sa porovnavam skor so zenami ktore dosiahli uspech v zivote svojim umom.. porovnavanie vo vyzore nikto nikdy nevyhra, boj s casom je neuprosny :D
Jasné že existujú ženy a dokonalým telom. Ale to telo je poctivo vymakane. Malo ktorá žena má dokonalé telo úplne bez snahy. Ale zase každý vnímame dokonalosť inak no
Videla som na plazi raz v Chorvátsku. Dve mladé baby, výška okolo 180, atletické postavy s dlhými stihlymi nohami. Navyše dokonale tvare aj vlasy. Padla mi doslova sánka.
@mk1111111111 aj ja 😀 a vobec sa tym netajim (ze im zavidim), hlavne stihly pas a vymakane brucho.
Nohy a prsia mam super, vazne, zadok by sa dal spravit pri troche snazenia...ale to brusisko, to by so sa musela veeeeelmi snazit
Co je na tom nerealne ? Ja som teda v zivote nepouzila filter alebo nieco na zmensenie ci zväcsenie tela na fotke a mam postavu rovnaku aj v realite.
Tiez mam 31
A je mrte zien ktore maju postavy fakt dokonale
Podľa mňa každá žena si môže "vypestovať" dokonalú postavu, no chce to veeeela veľa veľa odhodlania a aj zapierania, tie kočky makajú na sebe denne a asi si nedopraju klasické jedlo, vkuse rátajú kalórie. A čo sa týka pŕs, neviem ktoré sa berú ako dokonalé. Ja mám B a nemenila by som. Mne dokonale slúžia na všetko a nezavadzaju zbytočne 😃. A mám istotu, že keď budem stará baba,nebudú po kolená
Pokial ta taketo zeny niecim dokazu inspirovat, ok, sleduj ich nadalej. Ale poradim ti - ak citis uzkost a nie je ti dobre, zavidis, chcela by si vyzerat ako ony, odporucam nechat Instagram Instagramom 🙏 Uz ho nemam 3 mesiace a je mi neskutocne dobre 😀 Fakt odporucam vsetkymi desiatimi.
Neviem čo je pre teba dokonalá postava. Možno by si to povedal aj o mne pritom ja sa tak necítim len nie som tlstá.
Pozri,je velka pravdepodobnost,ze keby tvojou jedinou starostou by bolo starat sa sama o seba a zdokonalovat svoju vlastnu krasu,tak by si vyzerala rovnako.No povedz,co okrem seba maju v momentalnom zivote dievcata z Love Island?Maju dobru predispoziciu tak uz ju len sperkuju.Neries,sustred sa na seba tolko kolkonti to zivot umoznuje.Nakoniec ty sama si pre seba a pre svojich blizkych najviac.
Aj ja mam dokonalu postavu. Neviem ci pre vsetkych, pre mna urcite. Som rada, ze je moje telo zdrave, ziadny ud mi nechyba, par kileciek tuku mam aj v zasobe, aj chlpate je dost 😅.
@slavkadud ja ich nesledujem a nikde nepíšem že závidím. Nemusím závidieť. Pýtala som sa či niekto takú ženu stretol lebo ja ešte nie. Odpovedáš na niečo čo som sa ja vôbec nepýtala
Ja jednu vidím každy deň v zrkadle 🤣 a stretávam veľa pekných žien vo fitku, na ulici...nie je na tom nič nereálne, len treba makať.
ved kym su mlade, je to uplne jednoduche, staci cvicit , skor vo vyssom veku je to uz menej caste a po 40 , to uz je veelmi tazke
Nič čo je na ig neuvidíš v reálnom živote, ale hej pekné ženy existujú a vídam ich často.