Prosim vas, co robite so zvyskami jedla od deti? Nedojedeny Jogurt, polievka, chlebik...
Deti ucime, aby dojedli. Ale nie vzdy dojedia a nutit "nasilu" sa neodporuca.
Dojedate potom vy? Alebo bez lutosti do kosa?
Ak je to obed doložim si a zjem ako môj obed určite by som nevyhodila
Nedojedam. Nie som kontajner. Jedlo nevyhadzujem, mame doma chladnicku. Dieta zje neskor.
Nedojedam a ani nevyhadzujem ... nie som šrotovník a neplytváme jedlom .. doje neskôr..
Nie, mne tie jeho veci nechutia
Nedojedam. Ja celkovo nakladam male porcie, vzdy je lepsie pridat ako vyhodit.
@stanulienkat fúú ja sa veru necítim ako kontajner, malý ma 2,5 a niekedy nezje ani polovici proste doložim si a väčšinou ani nie a zjem to ako môj obed ale za kontajner sa vôbec nepovažujem, mi to príde ako by to jedlo po vlastnom dieťati bolo odpad keď píšeš o kontajneri
Nikdy som nedojedala rozbabranu porciu, ked je to nejaky kusok vcelku, ok. Ale nieco rozbabrane sa mi bridi. Moj otec vzdy dojedal aj pozute, oslintane po detoch, vnukoch, jemu nevadilo nikdy nic.
Ja nikdy nedojedám. Jednak si dávam pozor aj na hmotnosť a nejem viac ako svoju normálnu porciu a jednak mne to vadí dojedať po niekom, hoci aj po vlastnom dieťati alebo mužovi. Ale úplne chápem, že existujú ľudia ktorým to nevadí, po mne napríklad bežne dojedia obed aj moji mužskí kolegovia keď sú ešte hladní. Ja nedojedené jedlo vyhadzujem, dieťaťu to už neskôr nedávam.
Kontajner? A co tomu jedlu je? Sa za pol hodiny pokazilo?
Ja si naberiem vzdy menej a ak dieta nedoje, dojem ja. Ak doje, tak si dam este duplu
Niečo som dojedala a niečo nie. Blbosti ako jogurt či rožtek nie, ale rybu teľacie panenku áno
Nie som kontajner, ale plytvať jedlom tiež nechcem
Nikdy nemusia dojedať , keď nevládzu. Nedojedám po nich.
@hiro no nic mu nie je. Ale nemusim vsetky zbytky do seba hadzat. Vela zien dojeda a potom sa cuduju, ze priberaju "z nicoho". Ked dieta nedoje, nevidim dovod, aby to nemohlo zjest neskor.
Nedojedam, zjem moju porciu, kolko vladzem. Keby som dojedala po mojich nejedakoch uz by som mala 100kg.
Keď na to mám chuť tak to zjem, keď nie tak to vyhodím.
Áno dojednam jedlo po deťoch a vôbec sa necítim ako kontajner. Veď keď ti to nie je nechutné tak dojedz aj ty. My v tvojom byte nemáme kamery neboj sa 😀Nerozumiem prečo treba na takéto veci názor žien z modrého koníka.
Necitim sa ako kontajner. Mozno skor komposter 😂
Zalezi ale co. Ved niektore jedlo vyzera ako nedotkute. Ja zase neodkladam tanier nalozeny ci otvoreny jogurt do chladnicky. A hlavne radsej dam mensiu porciu a ked dolozim duplu.
Keď je to niečo fajné tak dojem (rozumej polku Kinder pinguin nevýhodim). Keď to nie je fajne, tak doje pes 😃
Mam vedro na pomyje, nosime prasiatkam u suseda. Ale zacali sme len nedavno, nevedela som, ze on by to provital. Inak smer kos. Co sa dalo, slo do kompostu.
Nikto u nas nedojeda, len aby sa nevyhodilo.
Zn. Moje dieta nikdy nic nedoje
Nie, moja ked bola mala to väčšinou tak rozbrblala ze som na to vôbec nemala chuť.
To muselo byt niečo vcelku nedotknuté
A všelijaké jogurtiky, piškotky, zmrzliny, dzusiky som prestala vyjedat ked som zistila ze moja ťažko vydreta predpôrodna váha znova rastie … Lebo klasika, dieťa počas vychádzky zjedlo 1-2 piškotky a matka vyžrala cele balenie ani nevedela ako 🤷🏼♀️
Nikdy, hnusí sa mi všetko oslintané. Nakladala som porcie, ktoré zjedol a radšej pridala ak si ešte prosil. Plus som mu dávala jesť keď bol hladný, nie aby sme si krátili čas a podobne. Toto robila moja mama po nás a v 35 mala už slušnú nadváhu.