Ahojte prosím Vás mamičky je tu niekto kto to mal tak ako ja? Kým som nemala deti tak som mala bežné tak 62 kg k mojej výške cca. Optimálne. S tým že keď som sa napríklad vyžierala na dovolenke kľudne som 2kg pribrala. Proste moje telo reagovalo na stravu. Keď som porodila prvú dcéru po pôrode som schudla na 58. Kojila som ju len pár mesiacov a Váhu si udržala bez námahy. Ale aj som cvičila to je pravda. Potom prišlo ďalšie dieťa a potom ešte jedno ktoré teraz kojim. V tehotenstve som pribrala 18 kg. Teraz Má rok. No a konečne sme sa dostali k pointe. Aktuálne mám už 55 kg a pritom som fakt stále hladná takže nonstop voľačo jem. Porcie veľké. Je normálne aby to takto bolo? Že stále chudnem? Po novom roku zabehnem zase k dr. len ma zaujímali Vaše skúsenosti . Moc ďakujem za každú reakciu
Ja mam s tymto tiez problem. Aj ked jem tak chudnem popri dojceni.
Tiez som tak mala. Vzdy som mala tych 65-67kg. Po prvom som schudla na 62.
Pri druhom tehu som ostala na 68 schudla na 65.
Pri tretom to uz islo sice tazsie dole. Tam mi vaha po porode ostala nejako na 70-72. Ale ako som schudla az mozno po roku od porodu na tych 67. Ono je mozne ze ako prestanes dojcit resp sa ti daju hormony dokopy tak nejake to kg pojde este hore.
Pokym som dojcila aj ja som to tak mala, schudla som na vahu hadam, ked som mala 12 rokov, a jedla som doslova ako mensie prasiatko, po skonceni dojcenia som mala hned vahu hore
ja som tiez chudla pri dojceni, tehotenskych 10kg a dalsich 10 kg dole, teda 20kg za cca 6 mesiacov...mala mala 9kg ako 6 mesacna a ja 40kg, jedla som kazde 2 hodiny obrovske porcie, zjedla som viac ako manzel 🙂 po pol roku sa to ustalilo a dalej som nechudla, ale ani nepribrala, kym som neprestala dojcit, potom isla vaha hore
Aj ja som chudla,dostala som sa na vahu pred detmi (pri rpvom som mala tiez +18 a vela mi ostalo).. ale ako som pretsala kojit uplne som za 3 mesiace pribrala 6kil a neviem sa ich zbavit :/
Popri dojceni je to normalne. A cisto logicky ze cim vacsie dieta je, tym viac vypije a tym viac ti odoberie. Jedz vysokoproteinive jedla.
ano, u mna to bolo rovnako, kym som kojila, tak som mala ledva 52, co predtym bolo pre mna fajn okolo 55-56kg, bola som velmi chuda a to som jedla aj zakusky, aj stale nieco. ked som prestala tak postava mi tak ostala cca 2 roky a potom som uz musela upravit zlozvyky lebo som jedla rovnako, ale uz sa to zacalo pomaly lepit
Aj ja som to tak mala. Jedla som za 3 a chudla som. Az tak, ze som musela odstavit, ale to uz mala rok. Kojenie je obrovsky vydaj energie. Kup si Nutridrink.