Dodržiavanie jedálnička od trénera

3. jan 2023

Dobry den, nedavno som zacala navstevovat fitko pod vedenim trenera, ktoreho si platim. Sklada sa z 10 treningov, pricom jedna zo sluzieb je aj zostavenie jedalnicka na ciel. Chcela by som sa opytat, je nutne tento jedalnicek dodrziavat alebo sa nim nemusim uplne riadit? Nejde mi ani o chudnutie, ani priberanie, chcem len zvysit pohyb a trochu spevnit telo. Dakujem

monalisa1111
3. jan 2023

Strava je 70% úspechu, zvyšok cvičenie. Len tak by Ti jedálniček nedával keby nebol potreba. Ide o to, aby aj človek mal zo stravy ( čo je v ňom, nie čo si upravíš podľa seba🙂) dostatok energie na cvičenie a nielen o to chudnutie, to už je bonus..

viestta
3. jan 2023

Nikto ti nebude sledovať obsah tvojho taniera. Ak je tréner normálny tak nebude to riešiť aj keď sa priznáš. Je to čisto tvoje rozhodnutie, či dodrzis, či nie.

chcemradu
3. jan 2023

Nikto ťa neprinúti, ale keby som si zaplatila, tak by som chcela taký jedálniček, aby mi vyhovoval, nie len zbytočne vyhodím peniaze 🙈 to isté očakávam od tréningov. Má aj motivovať, nie len stať nado mnou.

hilda08
3. jan 2023

Trénerovi je to jedno, zaplatené dostane tak ci tak

pannama1
3. jan 2023

jemu je to jedno, je to na tebe, ale ked za to platim, tak by som na to naskocila, aby si vedela ci ozaj to prinasa vysledky 🙂

lindous
3. jan 2023

Samozrejme, že ho nemusíš dodržiavať do bodky presne a jesť veci, ktoré ti napríklad nechutia...ale inšpirovala by som sa ním, no najviac ti pomôže naštudovať si zásady, na základe ktorých bol zostavený - teda aký príjem, aké makrá...aby si si vedela na základe toho vedela stravovať aj sama a netočiť tie isté jedlá dookola...druhá vec je, nakoľko je dobre postavený, lebo dnes môže byť tréner ktokoľvek, ale tak hádam si vyberala rozumne