Ahojte nejaké fakt dobre tabletky na chudnutie ?
@annaparadi tak ako na väčšie kozy, tak ani na menšie brucho a rit, tabletky neexistujú
Diterpex ti pomôže obmedziť prejedanie.
Fakt si myslíš, že by bolo na svete toľko tučných ľudí, ak by takéto tabletky existovali? Ja som schudla 30 kíl bez jedinej tabletky. Upravenou pravidelnou stravou a športom. Ak nie si ochotná a schopná upraviť jedálniček a začať sa hýbať, tak tvoja potreba schudnúť nie je ozajstná. Pretože kto chce, nepotrebuje výhovorky. A už vôbec nie tabletky.
A myslíš že keď budeš jesť ako doteraz a začneš brat zazracne tabletky schudnes ??? Radšej zmeň stravu a začni sa hýbať ,ušetriš si tým kopu peňazí.
Nechápem baby, ktoré pridávajú do diskusií komentáre odveci...🤦
Veď keď vy s niečím nemáte konkrétne skúsenosti,tak to neznamená, že môžete autorku hneď doglbat alebo ju budete presviedčať na váš spôsob chudnutia...
@jaja20 presne tak človek sa tu niečo pýta a oni tu vypisujú Textil😂😂😂😂😂
@annaparadi Inak,existujú aj originál lieky na chudnutie na predpis,ale tie predpisuje iba doktor po dôkladnom posúdení zdrav.stavu pacienta,lebo majú dosť vedľajších účinkov.
Pochybujem že nejaké existujú ,max nejaký karnitin alebo synefrin ale to len ako doplnok k cvičeniu. Ak chces fakt zdravo a natrvalo schudnúť musíš pohnut zadkom a začať so sebou niečo robiť 😂
Zostal mi Xenical ak by mal niekto záujem
@dudu85 dobrý deň, máte tabletky ešte na predaj?
@misuuulko88 dobrý áno mam ale expiracia je 05/22
Dobrý mate ešte niekto xenical prosím?
Kalorické tabuľky +kaloricky deficit,nič ine
@annaparadi Neexistuju