Dobrá trénerka pre obézne pacientky v Bratislave

uzsomzufala
24. mar 2016

AHojte, chcela by som vediet, ci mi neviete odporučiť trénerku-ženu, ktorá vie pomôcť aj obéznej žene ako som ja. Viem že si asi poviete že ved to by mal kazdy vediet, ale nevie. Verte mi. Uplne njaradšej by som bola, keby ste už mala niektorá s niekým skúsenosti a zároveň, aby to bolo v Bratislave - Rača,Ružinov, Vajnory,môže byť aj Ivanka pri Dunaji, pezinok, svaty jur ...a blízke okolie ? . Budem vďačná za Vaše skúsenosti, ak sa nebude dat v týchto lokalitách a okoli, tak sa hecnem aj inde, ale bolo by lepsie niekde v tychto končinách. Napíšte mi prosím bud sem alebo do IP.

Ďakujem Velmi pekne.
Hela

uzsomzufala
autor
25. mar 2016

Nikto o ničom nevie ☹ ? Veľmi by ste mi pomohli, prosím.

mima4
25. mar 2016

@uzsomzufala

nie som trenerka, ale pokial mas velku obezitu, gro u teba je teraz strava, a na tu sa sustred. Co sa tyka pohybu, uplne ti stacia prechadzky, pripadne bajk... a nejaky ten jednoduchsi pilates

anya99
25. mar 2016

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť maličkú pomoc. Potrebujem totiž zozbierať vzorku osôb, ochotných vyplniť anonymný dotazník, zameraný na biopotraviny. Prosím, ak máte chvíľku času, venujte ho môjmu dotazníku spracovávanému v rámci diplomovej práce. Vaša ochota mi veľmi pomôže. Vopred ďakujem tým, ktorí sa na to podujmú. 🙂 A vopred sa ospravedlňujem, ak Vás to obťažovalo ...

https://docs.google.com/forms/d/1GLdku51Cyr7LE6...

uzsomzufala
autor
29. mar 2016

@mima4 Dakujem, ale mne to samej podla tohto vzorca nejde a niekde urcite robim chybu len neviem kde. Myslela som ze trenerka by mi ukazala ako na to, stravu som uz upravila ale citim ze mi treba cvicit, a aj sa bojim co na mne ostane ak by som chudla bez cvicenia... :-/ ..