Zdravim viete mi odporučiť nejakú osobnú váhu ktorá meria presne na kilogram? Lebo mám pocit že som schudol čo je vidieť dosť. No chcel by som vedieť svoju váhu. A vždy keď ju postavím na iné miesto ukazuje mi inak. Prvú váhu čo sme kupovali bola z Nay za 23€ a druhá ma stála vyšše 39€. V čom je chyba? Ani baterky nie sú poškodené možno podlaha. Viete niečo odporučiť ? Ako to zistím.
Mne to každá váha robí, lebo mám v byte nerovný povrch...takže odváž sa napr. vo fitku, alebo u lekára...a potom doma hľadaj miesto, kde ti ukazuje rovnakú váhu...ja som sa vážila vo fitku a aj u lekára a doma v obývačke je len jedno miesto, kde mi váha ukazuje rovnako ako vo fitku a u lekára....a váhu vždy dám na to isté miesto...
@januska12323 inteligentný komentár veru😂
Ale @januska12323 Ti naozaj dobre radi.
prečo, však pani ti napísala pravdu... tiež to tak mám, že váhu postavím len o dlaždicu ďálej a už +0,5 kg....
vážim sa radšej na tom istom mieste....
len ja mám váhu t Lidla za 10 e v akcii takže asi nejaký vadný kus.
@filipjohns keď myslíš
@filipjohns tak si skús niekedy prečítať tie papiere ktoré k tým váham dávajú a nemusel by si sa zhovadiť... S váhou sa nemá hýbať a máš sa vždy vážiť na rovnakom mieste 😉
Každá váha má nejakú odchýlku a opotrebovanie a presúvanie jej presnosť ovplyvňuje... aby si zabezpečil presnosť váh, treba ich pravidelne kalibrovať, ale to je s osobnou váhou doma nezmysel... to 1kg hore dole by som neriešila
Žiadna digitálna váha nie je stopercentná a platí pri každej to iste pravidlo: rovný povrch, vazenie sa na tom istom mieste a na tej istej váhe.. to je všetko...
Máš sa vážiť vždy na rovnakom mieste.