Dobrá osobná váha

filipjohns
10. nov 2024

Zdravim viete mi odporučiť nejakú osobnú váhu ktorá meria presne na kilogram? Lebo mám pocit že som schudol čo je vidieť dosť. No chcel by som vedieť svoju váhu. A vždy keď ju postavím na iné miesto ukazuje mi inak. Prvú váhu čo sme kupovali bola z Nay za 23€ a druhá ma stála vyšše 39€. V čom je chyba? Ani baterky nie sú poškodené možno podlaha. Viete niečo odporučiť ? Ako to zistím.

januska12323
10. nov 2024

Máš sa vážiť vždy na rovnakom mieste.

earlgrey
10. nov 2024

Mne to každá váha robí, lebo mám v byte nerovný povrch...takže odváž sa napr. vo fitku, alebo u lekára...a potom doma hľadaj miesto, kde ti ukazuje rovnakú váhu...ja som sa vážila vo fitku a aj u lekára a doma v obývačke je len jedno miesto, kde mi váha ukazuje rovnako ako vo fitku a u lekára....a váhu vždy dám na to isté miesto...

filipjohns
autor
10. nov 2024

@januska12323 inteligentný komentár veru😂

dskjhfdlkdjhl
10. nov 2024

Ale @januska12323 Ti naozaj dobre radi.

deti95060810
10. nov 2024

prečo, však pani ti napísala pravdu... tiež to tak mám, že váhu postavím len o dlaždicu ďálej a už +0,5 kg....
vážim sa radšej na tom istom mieste....
len ja mám váhu t Lidla za 10 e v akcii takže asi nejaký vadný kus.

januska12323
10. nov 2024

@filipjohns keď myslíš

janai1
10. nov 2024

@filipjohns tak si skús niekedy prečítať tie papiere ktoré k tým váham dávajú a nemusel by si sa zhovadiť... S váhou sa nemá hýbať a máš sa vždy vážiť na rovnakom mieste 😉

lindous
10. nov 2024

Každá váha má nejakú odchýlku a opotrebovanie a presúvanie jej presnosť ovplyvňuje... aby si zabezpečil presnosť váh, treba ich pravidelne kalibrovať, ale to je s osobnou váhou doma nezmysel... to 1kg hore dole by som neriešila

kikusenka1
10. nov 2024

Žiadna digitálna váha nie je stopercentná a platí pri každej to iste pravidlo: rovný povrch, vazenie sa na tom istom mieste a na tej istej váhe.. to je všetko...