ahoj, tiez ma trapi tehotenska postava uz 4 roky po porode. v lete planujeme dovcu a chcem riadne schudnut.
je tu niekto s podobnym odhodlanim?
ja sa pridam 🙂
ja tiez,ako začneme!
Aahojte dobra vyyzva pridam sa 🙂
Aj ja sa pridám
no ja mam problem, ze za cokoladu by som zabijala. chcem sa vzdat uplne sladkeho a peciva
Aj by som sa pridala😉
Idem do toho s vami baby
Aj ja sa hlasim 😁😁😁😁
Aj ja ☺
Jeeeej, ked ma uz takato motivacia nenakopne, tak neviem... 😉
ja zacnem tym,ze miesto ranajok a vecere si budem davat protejinove napoje, z DM. potom desiata ovocie, olovrant vajicko, zelenina, celozrnny chlieb a vela vela vody
Ja by som tiež chcela schudnut som dva roky po pôrode a chcela by som 10kg ale ako? 😁 mám 60-61 kg ale som nizka
Vela vody , ovocie do 14 a vela zeleniny..je moja meta cislo 1 a chlieb chcem iba na ranajky cez vikend( inak to nedam)...cez tyzden vlocky a pod...
Aj ja sa pripájam.
@yollanda Ahoj
Mne pomaha redukovat chut na sladke ovocie ako mango, ananas, kivi...
Robim si smoothie na ranajky a veceru ( ovocne alebo zeleninove) a biely chlieb som nahradila za hnedy celozrnny, no aj tak ja nejedavam casto chleba ale som rada ze manzel ho papá tiez takze doma biely chleba vobec nemame.
Taktiez pouzivam chia semienka a goju ❤ a biely cukor u nas nenajdes uz asi pol roka 😊
Drzim palce aby sa podaril tvoj ciel ❤❤
Baby, nestvite ma. 😂 Ja si uz od prveho hovorim ze "od zajtra", a ked tu uz tolke zacinate, tak co s vami? (Akurat som zozra.a kus torty z oslavy 😵).
Zajtra som chcela varit halusky, tak co teraz? To asi nebude dobry start chudnutia...
Inak aj ja by som pre cokoladu tiez vrazdila 😱
Za posledny rok som pribrala 6 kg....
Kolko chcete schudnut? Ja idealne 17, ale kedze som realistka, za 10 budem veeelmi vdacna.
v júni ma čakajú štátnice a nechcela by som mať okolo seba samú pneumatiku, počas štúdia popri učení sa na skúšky som pribrala 10 kg, chcela by som ich dať naspäť dolu plus niečo navyše, pridávam sa k vám baby, dúfam, že vydržím viac ako tri dni, lebo vtedy to vždy vzdám ☹
@silvinkakrajcirova Ahoj
Jeej ja ked som zacala s chudnutim tak tiez som mala 61kil.( mam 156cm) Teraz som na 58,4kg a idem stale dalej. Moja dieta pozostava zo smoothie( ovocne a zeleninove+ chia semienka alebo goja= na ranajky a veceru) a na obed podla toho co varim ale vysadila som mäso a nahradila ho sójou.
No a vecer cvicim. ( svihadlo alebo klasicke cviky plus toto video http://cviky.naschudnutie.sk/kondicnecviky/10-m...)
Drzim palce a hlavne sa nevzdavaj ❤
No ja by som sa tiež rada pridala takmdufam že sa budeme motivovať navzájom aby sme nezlihali 🙂.tak od zajtra začíname, držme palce
20kg?????? Čo si mám dat nohu odpílit? 😂
Aj ja sa pridam
tak team by bol, ale aky je plan? 😂😂😂
Ja idem do toho🙂
Ja prave listujem na nete dukanovu dietu..takto uz nechcem vyzerat po dvoch porodoch 16kg ostaloooo
Aj ja idem do toho či tu píšete ako by z mojich úst išlo sladkosti je nepriateľ číslo 1 atď.........
Aj ja veeelmimam potrebujem schudnut,uz som rok po prode a nadvaha strasna stale
Aj ja by som sa rada pridala mne by bohate stacilo aj 10kg dat dole
Ja iba bielkovinovu dietu urcite nezvladnem😣...teda moj muz a deti ma urcite vystahuju....sladkosti ozeliem ale obcas ryzu, kvalitne cestoviny alebo zemiaky ci bataty musim jest lebo som potom protivna az no...😉baby a ked jete vela bielkovin aj vlakniny pouzivate nieco proti zapche...myslim nieco zarucene...ked sa drzi napriklas macingova odporuca medovo citronovu vodu ale podla mna su to kalorie navyse pri beznom redukcnom stravovani
ja by som sa pridala 😉