Diétny program Vitadu

lucyyynka
2. máj 2022

Žienky, je tu niekto kto ma alebo mal Vitadu?

petamich
2. máj 2022

ja kedysi 🙂

lucyyynka
autor
2. máj 2022

@petamich a schudla si?

petamich
2. máj 2022

kazdy s tym schudne, ked to dodrziava - maximalne znizis svoj kaloricky prijem a nejes absolutne ziadne sacharidy 🙂

lucyyynka
autor
2. máj 2022

@petamich a ako dlho si to dodržiavala? Zaujímajú ma osobne skúsenosti ☺️ nie to co píšu ich stránky. Aj si si udržala váhu?

petamich
2. máj 2022

@lucyyynka prvykrat som schudla asi 15 kg a slo to naozaj velmi rychlo, za tie prve 2-3 tyzdne hlavne, lebo ved odvodnis sa, mas minimalny kaloricky prijem, podla mna tak za 4-5 mesiacov vtedy, nuz ale nabrala som ich spat a tak som potom sla cestou cvicit a "nezrat" 🙂 a druhykrat som potrebovala schudnut iba nejake 3 kg a to som mala tu fazu 1 len dva tyzdne, na nastartovanie a potom uz som si sla viac menej svoje a tie koktejly a shaky mala iba na desiatu/olovrant a ked som nestihala v praci, ono zial ale vacsina mojich znamych, co chcela vela a rychlo schudnut to proste nabrali spat ci uz to bolo Vitadu, Ketodiet, Ketomix 🤷‍♀️ je to totiz dlhodobo neudrzatelne fungovat na par sackoch a ked potom clovek zacal jest "normalne" alebo nebodaj sa vratil k starym zvykom, tak proste pomaly a postupne to naberies spat aj s urokami - kazdopadne na nejake nastartovanie chudnutia resp. rychly efekt, to nie je zle a mne tie koktejly celkom chutili, u mna fungoval skor psychologicky efekt kontroly, ze som chodila na merania k tej mojej pani po pravde 😬

lucyyynka
autor
2. máj 2022

@petamich ďakujem za tvoju odpoveď ☺️ áno viem, že je to neudržateľne.. Ale práve hľadám niečo na nakopnutie, naštartovanie chudnutia. Tiež mam v plane neskôr nabehnúť na cvičenie 😁 ale aspoň takto začínam 🙈 kokteily mi tiež chutia, tak viem rychlo doplniť bielkoviny... Ale na mňa je to až moc tých jedál počas dňa, hlavne to každé 2 hodiny 😏 to sa mi teda nie vždy darí dodržiavat...

jitkakuruc84
3. máj 2022

a ma niektora skusenosti z Keto? pisu bez jojo efektu, nehladuje sa ale funguje to realne? Nedavno namna vybehli nejake zlavy na FB https://www.facebook.com/permalink.php?story_fb... tak uvazujem, ale nechcem zbytocne vyhodit 200 eur na mesiac alebo aj viac

lucyyynka
autor
3. máj 2022

@jitkakuruc84 to je to iste ako Vitadu... Len pod iným názvom... Ketodiet, Ketomix, Vitadu, Prodietix, Nutrifood, Chia.. Všetky tieto sackove diéty fungujú rovnako... Len každá má trochu odlišný počet sáčkov na deň a obmedzenia co sa týka normálnej stravy.. Mna na Vitadu prekvapilo to jedenie každe 2 hodiny 😏 pre mňa je to veľa.. Nestíham to z časového hľadiska...

petamich
3. máj 2022

@lucyyynka ja som nemala jest kazde dve hodiny 🤷‍♀️ normalne som mala 4 sacky + 5 puding, ak som byvala dlho hore ako 2. veceru - to mi vychadzalo o 7:00 ranajky, 10:00 desiata, 12:30-13:00 obed (zelenina + maso), 15:30-16:00 olovrant, 19:00 vecera a ked som nahodou bola extra dlho hore tak som si este 22:00 dala puding - kazde dve hodiny je strasne vela

lucyyynka
autor
3. máj 2022

@petamich aj mne sa to zdá veľa.. 😏 Mam pocit, že nič iné nerobím, len si strazim čas, aby som dodržala každé 2 hodiny 🙈 začínam o 8 ráno a mam jest každé 2 hodiny pokiaľ nejdem spat.. To mam mat posledné jedlo hodinu pred spaním. Musím sa na najbližšej kontrole na to opýtať.. Nech mi to nejako upraví. To ako si to mala ty je určite lepšie.

lucyyynka
autor
3. máj 2022

@petamich a chodím spávať o polnoci.. To mi vychádza aj 8 jedál 🙈 z toho 5 sáčkov.. A 3 moje jedla.

petamich
3. máj 2022

@lucyyynka ono asi zalezi aj od akej vahy ides, kedze oni to pocitaju podla toho tie bielkoviny, kolko mas prijat - na druhej strane ale ty vole, vsak to ti pojde tak do penazi a pol dna stravis na wc, lebo vsak to je dost tekutin 🙂 inak ja som si potom nasla protein, co bol podobny zlozenim a tej pouziva aj muz po fitku (lebo akonahle ja som mala sacky, muz je normalne, tak to bolo strasne vela penazi)

pripadne (ale nechcem nikomu krivdit) pani nasla sposob ako predat viac sackov 😂😂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz