Ahojte prosím poraďte mi nejaké diétne jedla mam držať diétu lebo hnackujem a mám bolesti žalúdka alebo skôr povedané čreva preto mi je zle odporučili mi diétu ale čo jem tie suchare ráno som jedla hrianky s maslom a pigi caj ale čo mám jest aby mi nebolo horšie beriem tabletky ozzion ráno na lačno a vzala som aj na hnačku enditril
no a z čoho sú tie hnačky a bolesti žalúdka a ako dlho to trvá?
Ak je to deň-dva, tak varená ryža s mrkvou, varené zemiaky, kuracie alebo králičie mäso tiež len varené alebo na pare.
maces,, maslo a mliečne výrobky by som úplne vyradila
Maslo?🤣banan, suchu ryzu, mrkvu, zemiaky, suchare, cierny caj
@vemi23 piskoty urcite nie-cukor to este podpori.. A kava tiez podporuje stolicu.🙄🤦♀️
Duplom na podrazdeny zaludok..a este s vodkou...
Suchare, zemiaky, mozno trocha bananu. Nic ine by som nejedla, od hladu neumries. Na pitie len voda a cierny caj.
Padla tu dobra otazka, z coho mas tie hnacky. Ak suchare nepomahaju, radsej by som ich vymenila za ryzu. Ak by ti nahodou robil zle lepok.
Mala som anginu a aj covid a z antibotikoch ma začal bolieť žalúdok a hnačka nepomáhalo ani hylak tak som včera bola na pohotovosti a pichli mi injekciu a vypísali ozzion a enditril ci jak sa to píše
Včera som sa tu na radila
Biogaia 2xdenne
Mala si probiotika pri antibiotikach?
@stanulienkat ja len pisem ze kava s vodkou zastavuje to je vsetko
@vemi23 nemoze zastavovat, lebo posobi presne opacne. Takze sa este viac zaserie.
Piskoty, suche keksy, na hnacku je dobra kava s vodkou nekecam moja babka stale toto odporucala kava s vodkou ...