Diéta Weight Watchers

karpinka
2. aug 2013

Máte niektorá skúsenosti s dietou Weight Watchers? Na SK ani CZ stránkach som nenašla žiadne návody, iba tak všeobecne, sú iba zahraničné stránky. 😒

radko_c
2. aug 2013

Ahoj, podarilo sa mi stiahnut komplet kucharku. Ale je v anglictine. Tak ak chces mozem ti ju poslat. 🙂

radko_c
2. aug 2013

@karpinka
Ahoj, podarilo sa mi stiahnut komplet kucharku. Ale je v anglictine. Tak ak chces mozem ti ju poslat. emoticon

karpinka
autor
2. aug 2013

@radko_c ok skús, pozriem, či sa mi to podarí preložiť.... 😀 ďakujem 😀

dana_l
2. aug 2013

poznam niekoho kto drzal tuto dietu. schudol. lenze potom prestal s dietou a je znova ako predtym. takze vsetko je ze sa musi zmenit zivotny styl a potom sa moze I dosiahnut zmena. nie len ze teraz dietujem a potom mam vahu a idem spat k staremu.

natala7
2. aug 2013

@radko_c ahoj mohol by si ju prosim ta preposlat aj mne

nemcinany
2. aug 2013

@radko_c ahoj Radko mohol by si tú diétu preposlať aj mne. vopred ďakujem Lenka

bubinkaz
2. aug 2013

@radko_c ahoj, mohla by som Ta poprosit o preposlanie tej kucharky? Ako to vlastne funguje? Ratam len tie body alebo musim podla nich aj varit? Dakujem.

tatlik
3. aug 2013

Môžem poprosiť preposlat aj mne ďakujem

andul18
4. aug 2013

@radko_c aj ja by som poprosila 🙂

vilmackax
4. aug 2013

aj ja by som poprosila, ďakujem.

levandel
4. aug 2013

@radko_c Ahoj,mohla by si mi poslať tú kuchárku?Dakujem.

smilinggirl
4. aug 2013

@radko_c ahoj, aj ja ťa poprosím poslať tú kuchárku. Ďakujem 🙂

karpinka
autor
4. aug 2013

@dana_l no je jasné, že pri každom chudnutí, treba zmeniť žívotný štýl a zostať pri tom a snažiť sa to udržiavať, inak príde jojojo...efekt, ale toto ma celkom zaujalo, nemám pocit, že potrebujem veľa schudnúť, malá ma 6 mesiacov a do pôvodnej váhy 58 kg mi chýba už iba 4 zhodiť, skôr ma to zaujalo, že človek aspoň vie podľa tých bodov, z čoho sa najviac priberá..... a tak , každé chudnutie je o životnom štýle a jeho zmene..... 😀 ale kuchárku mi neposlal radko_c 😔

dana_l
5. aug 2013

@karpinka @smilinggirl @levandel @vilmackax @andul18 @tatlik @bubinkaz @nemcinany @natala7
pre vsetky ktore ovladaju nemcinu, tuna si mozete najst recepty
http://www.weightwatchers.de/food/rcp/RecipePag...
tie zvysne podrobnosti na ich webstranke som nepozerala
a tuna je anglicka verzia
http://www.weightwatchers.ca/food/index.aspx

radko_c
6. aug 2013

Vsetkych zdravim,
ospravedlnujem sa ale dostal som sa k tomu az dnes.
Tu je link odkial si to mozete stiahnut (je tam obmedzenie, ze to sa to moze stiahnut len 20x, takze si to kludne rozposlite medzi sebou alebo to potom mozem este rad nazdielat):
http://uschovna.zoznam.sk/download?code=1342687...

Este raz sa ospravedlnujem ze to tak trvalo.

prijemne pocitanie a varenie 😉

petrooshka
24. máj 2015

@radko_c ahoj,prosim,mohol by si mi to skusit preposlat? 🙂 velmi by som bola vdacnaaa

embrance25
24. júl 2016

Zdravím ma niekto tu kucharku od Radka a preposal by mi ju na moj email? Ďakujem krásne : tereziagazdackova@gmail.com

tinika
29. jan 2018

ahojte, je tu niekde ešte skupina? neviem ju nájsť. vĎaka