Mate skusenosti s touto dietou,zabera?A ako presne sa robi?Pit vodu len?Lebo dnes je spln 😉
To mozes aj ododnes,lebo mne povedali ze to ez tri dni trva a pet kl ma byt dole 😀
ejusa,ja tu "dietu-ocistovanie poznam" 🙂
ale pije sa len ten splnovy den/-2kg/,ved keby si 3dni nejedla,tak ta vykoprcne. 😀
Tak len dneska,dokedy nemozem jest teda?Lebo som hladna jak svina 😀
takze ako????dnes len vodu?????
evadi, ze som ranajkovala???
zuzi,pokial si mala lahsie ranajky ako ja,nevadi 😀
No dneska si uz nemala jest,ale nevadi,tak drz odteraz 🙂
a co teda???dnes len vodu??????
Ja tak viem,ze len cistu vodu,ale Roasha napisala ze aj caj a dzus sa mozu,ale ja budem len vodu,tak aj Ty ju budes nes drzat? 🙂
mozes aj caje a dzusiky 😉
kukuc sem 🙂
http://www.inzine.sk/article.asp?art=2104
aj kavu?????
preco to ucinkuje lepsie pri splne?
Takze teraz to nezaberie ked sme tri dni pred splnom nedrzali predpisanu dietu? 😲
zuzi, lebo sme "deti prirody",a aj na nas posobi "odliv",-telo sa lahsie zbavuje nepotrebnych produktov. 😉
no skoda ze som neprecitala skor ruro temu.Inak moja kolegyna nikdy nejedla pri splne.Cely den pila detoxikacne caje
Uz si rano jedla?Nevadi,drz odteraz aj Ty 😀
ano jedla a aj kavu som pila.A mam chut na jogurt a vsetko nachystane na kapustnicu.Asi si poznacim az dalsi spln do kalendara
no tak hadam kava neublizi, aj ked odvodnuje. Jednu si budem este musiet dat urcite.ved uvidime, tkaze dnes pijeeeeeem
Mna to naucila jedna pani co sa tym zaobera takto:
v den splnu pijes od rana len nesladene vody dzusy a zeleninove stavy, ak mas velky hlad mozes zjest kusok zeleniny a ovocia - nie banan
na druhy den uz jes normalne, neschudnes extra vela asi kilo ale do dalsieho splnu ak aj dost jes nepriberies, ak to dodrziavas pravidelne kazdy mesiac vaha nestupa, moznost schudnutia a cistenie organizmu zarucene 😀
no tak na toto sa dam, nezda s ato az tak strasneeeeeeeeeeeeeeeeeee
Tak aj ja sa na to daaaaaaaaaaaaaaam 😀 Koklo mate vahu a kolko chcete schudnut celkovo? 😲
jaaaaj dobre vediet, doteraz som pri malom stihla len pol hrusky (viac mi nenechal), takze este mam sancu... ale uz teraz umieram od hladu 😒
tak ja som dneska zjedla len polku pomarancu,,,2 caje puerha,,,vodu ,,,,no aj 2kavy,,,,
Kiiiska aj ja umieram ale vsak vydrzime jeden den 😀 ,alebo ktovie,mame tortu v chladnicke 😀 To je tak,ja ked sa chystam chudnut myslim len na jedlo,to preto ze nemozem 😠
ejusa tak nato nemysli,,,,ja si idem zacvicit 🙂
no tak ja budem zavijat na mesiac dnes ked nic neziem a mozem aspon kavu?
ejusa - mas pravdu, jeden den ma nezabije (dafam) 😉 este idem skocit na vahu, aby som sa vedela vecer vytesovat.... 😀
dafam=dufam
tak ja skusim nabuduce i tie 3 dni pred a 3 dni po.Aspon mi nebude dieta zavidiet a budeme jest spolu zem.kasu 😝 ja potrebujem zhodit aspon 30 kg co som nabrala koli stit.zlaze(teda nabralo som dokopy 45 kg)
Tak aj ja by som cvicila,ale kolko tyzdnov po porode sa to uz moze? 😝
ano,len sa pije-voda,caj,dzus... 😉
tiez si sa mohla pytat vcera,uz som sa nafutrovala tlacenky 😀