😎 Od pondelka sa chystam nastúpit na diétu a k tomu pridať aj jablčny ocot...Nechce sa ešte niekto pridáť, aby sme sa podporili?
ahoj,
hoci tieto veci uz odzneli milionkrat, snad aspon niekto, kto nejde urobit tu istu chybu...
1. diety nefunguju. ZIADNE - ak by existovala nejaka dieta, pomocou ktorej sa da TRVALO a ZDRAVO schudnut, tak by existovala iba ta jedna - vsetci by o nej vedeli a kazdy, kto by chcel schudnut, by si ju nasadil a zostal sithly. Preco ale potom zenky skusaju milion roznych diet, aj ked kazda ma v principe rovnaky priebeh?
Dieta je drasticka vec - a da sa vydrzat chivlku (dlhodobo nie, lebo to telo nezvladne, ci uz fyziky, ale najme v hlave). Skor ci neskor si clovek povie ,ze "serie" na to, a za par dni - tyzdnov su kila spat (stary-znamy jojo efekt). Ako bonus k tomu mas spomaleny metabolizmus a kazdou dalsou dietou sa metabolizmus viac a viac spomaluje... az sa potom zeny dostavaju do stavu, ze "priberaju aj zo vzduchu".
2. ak chces schudnut - tak zacni SPRAVNE jest (nie dieta) a hybat sa. Je to cesta dlha, tazka, plna sebazapierania, ale je JEDINA!
3. ak chces schudnut - tak zacni dnes, nie od pondelka. Co budes robit do pondelka? Dalej priberatt, aby si potom musela o to viac schudnut. Schudnes iba vtedy, ked to NAOZAJ chces a ak si pripravena urobit pre to VSETKO (vravel som uz, ze to je tazka cesta - prave preto je svet plny tucnych ludi, ktori tuto cestu nezvladli, lebo pohodlnost je svina). Ak chces teda nazoaj schudnut a si pripravena urobit vsetko - tak zacni dnes (nie v pondelok, nie zajtra, ale dnes!).
4. jablcny ocot je alchymia. Nic zazracne na chudnutie neexistuje. Neexistuje carovna formulka, ze ked zmiesas 10 kvapiek tamtoho a 5 kvapiek tamtoho, tak ti to pomoze schudnut o 100% viac. Nepomoze.
Drzim palce, nech sa chudnutie podari 🙂
Suhlasim s jarinom, diety nefunguju. Funguje trvala uprava stravy + pohyb pohyb pohyb. Namiesto hladovania sa radsej zameraj na zdravu racionalnu stravu na ktorej budes schopna frcat do konca zivota.
Jablcny ocot je hnus ja som mala s neho zápal žaludka a schudla som len naozaj málo